.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Истина ли е?

Здравейте и от мен!Знам,че са банални темите-Дали ме харесва,Изпитва ли нещо към мен и т.н,но може би създавам тази тема,за да разбера дали след поредицата неуспешни връзки,завършващи единствено с болка и сълзи,този път ще се получи?Аз съм момиче-8 клас...Още първия ден, когато видях едно момче просто си представих как съм в прегръдките му... ( не е плейбой или някой особен красавец)... и после с т'ва момче започнахме все повече да си говорим,понякога улавям погледа му по време на час...позволяваше ми да си слагам краката върху неговите (това изглежда смешно,но в нашия случай беше мило)...ходехме си заедно с други приятели,като той ходеше малко по-назад с мен,винаги ме изпраща...когато приятелите ни бяха болни,той ми предложи да ядем заедно,донесе ми всичко-пица и др.неща точно като джентълмен,изпрати ме, докосва ме нежно,закача се и всички включително най-добрият му приятел ни бъзикат и казват,че на него му личало от километри... е, мислите ли ( най-вече момчетата),че ме харесва...моля без обиди и съжалявам,че ще е поредната такава тема,но имам нужда от съвет...

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Определено те харесва според написаното

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    И к`во питаш дали те харесва ? Ми то му личи от километри бе !
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Пловдив
    ...Може би трябва да ти купи кола ли да видиш,че те харесва.
    Нищо лично. Очевидно е,че те харесва бе шматко. Грабвай го и го натисни нежната. Айде успех.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Определено те харесва,но е срамежлив или чака подходящият момент,за да ти го покаже.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Голям фен Аватара на tainstvenata
    миличка та ти си едва 8 клас .. какви сълзи какви връзки .. та това са най-хубавите години по спокойно го давай.А за момчето явно се харесвате,пробвай ти покани го да излезете кафе кино .. знам ли може да е срамежливо момчето
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Направи му свирка тогава в кенефа междучасието. Още повече ще те хареса, гаранция ти давам!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

харесва те я
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

харесва те

Еми тв'а дет казваш явно те харесва .
    In my shoes just to see
    What it’s like to be me
    I’ll be you, lets trade shoes
    Just to see what it be like to

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Направи му свирка тогава в кенефа междучасието. Още повече ще те хареса, гаранция ти давам!
    ох определемо,а сега сериозно към темата:ами харесва те,айде действай :P
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на ScarletBite

Re: Истина ли е?

Цитирай Първоначално написано от JustMakeMeBelieveAgainN
    позволяваше ми да си слагам краката върху неговите
    Значи със сигурност си е набил няколко злобарки в твоя чест. И мисля, че вероятно те харесва, да.Но не бъркай харесване с влюбване, или пък влюбване с харесване... Баба ти ScarletBite се поопари доста от неосъзнати, а после и пресилени чувства, слушай я!
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Харесва те,наборке

Град
    Русе
    Така всички дотук ти повтаряха как той те харесва. Аз ще ти кажа, че е пълна загуба на време да ни слушаш нас, колкото и да ти говорим "харесва те, харесва те" и да ти галим душицата. По-добре още утре отиди при него (ама да сте насаме) и му кажи "Ей, пич, харесвам те много!" да го видим ;д... нищо не губиш според мен. А и тези скрити чувства са наистина тъпи. Незнам защо в днешно време да кажеш на някого, че го харесваш веднага става обект за подигравки.

мерси за отговорите и се надявам да сте прави,а това за краката го споменах,защото ми бяха казали,че никое нормално момче няма да позволи друго момиче да си държи краката върху него .. и все пак Мерси ;]]

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от divaneee
    и му кажи "Ей, пич, харесвам те много!" да го видим
    Боже опази! Ще му докараш сърцетуп, недей така По-добре докосни леко ръката му и го погледни в очите, когато сте само двамата.Задръж погледа си върху неговия.Устните леко разтворени, тялото извърнато към него, позата тип "ела ме изяж".Физическият контакт буквално ще го подлуди, още повече, че дланите са често срещани ерогенни зони!
    А ако се окаже, че си се заблудила и иска да сте само приятели (което май не е случая), няма да попаднеш в embarrassing situation
    Караш го да гадае, интересно му е.Интересно му е - започва да те желае силно.Желае те силно - въртиш го на пръста си.
    all day... all night... what the fuck?!

100 % те харесва,покани го на кино и докато гледате филма...действай...целуни го
    I caN't tasSte my liPs,
    cOulD yoU dO it fOr mE?

Супер фен Аватара на cookie_master
    то трябва да си сляп,за да не забележиш,че те харесва

Мега фен
    Град
    София
    Че ти малоумна ли си,че да питаш дали те харесва ? Или се правиш на такава ? Питам просто от любопитство.
    Дали ще се получи нещо свястно,аэ не энам.Не съм екстрасенс.3вънни в СКАТ някоя вечер - там ще ти кажат с точност.
    Поучително е,че си само осми клас...ти си само осми классс ааааа..отклоних се с тоя Константин.Та эа годините си имаш поредица от раэочароващи връэки.
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    То, че те харесва, харесва те. Но ако е от твоя клас, много внимавай. После може да си изпатиш
    Успех все пак!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    yeaaaaaaaaaaaaaap
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lizzy
    Определено те харесва според написаното

Определено те харесва
    I told you why, I'm a stranger inside..
    I told you why, why the palm of my hands are closing..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си