Здравейте и от мен!Знам,че са банални темите-Дали ме харесва,Изпитва ли нещо към мен и т.н,но може би създавам тази тема,за да разбера дали след поредицата неуспешни връзки,завършващи единствено с болка и сълзи,този път ще се получи?Аз съм момиче-8 клас...Още първия ден, когато видях едно момче просто си представих как съм в прегръдките му... ( не е плейбой или някой особен красавец)... и после с т'ва момче започнахме все повече да си говорим,понякога улавям погледа му по време на час...позволяваше ми да си слагам краката върху неговите (това изглежда смешно,но в нашия случай беше мило)...ходехме си заедно с други приятели,като той ходеше малко по-назад с мен,винаги ме изпраща...когато приятелите ни бяха болни,той ми предложи да ядем заедно,донесе ми всичко-пица и др.неща точно като джентълмен,изпрати ме, докосва ме нежно,закача се и всички включително най-добрият му приятел ни бъзикат и казват,че на него му личало от километри... е, мислите ли ( най-вече момчетата),че ме харесва...моля без обиди и съжалявам,че ще е поредната такава тема,но имам нужда от съвет...