- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това е нереално..
Да, посредствените, може би.Но едно момиче, което уважава и цени себе си (като мен напримерПървоначално написано от AtlantidaLove
) - никога!
Най-добрия съвет, който ще получиш е B U !
all day... all night... what the fuck?!
За мен ли става въпрос, мило дете?Първоначално написано от Priceless
Аз не се мисля, аз съм.
Не го съдете,бе хора...Той само иска да бъде обичан,както всички нас.Т'ва,че иска да вижда,че някое момиче си е сложило на скайп :* и (hug) (h) не го прави кифльо,или нещо такова...Това просто показва,колко е отчаян всъшност.Желая ти късмет, в търсенето на твоето момиче.Недей да даваш всичко от себе си на момиче,което не познаваш.Т'ва също мисля,че ти е грешка не се раздавай на маск,преди да си разбрал дали си струва.Аз,също съм такава,но не е много хубаво.В повечето случай хората,за които го правим не го заслужават!
Не търси момичето. То само ще дойде при теб. Много често се оказва, че любовта е под носа ни![]()
Първоначално написано от TheMadHatter
Аха. Добре. оО
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И имаш 50 тиквени медала за миене на фиатиПървоначално написано от TheMadHatter
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Човече моята история беше 1 към 1. ... Просто истинската любов не се среща под път и над път.Тя има много лица знаеш ли ? Нараняван си бил много пъти , но за всеки влак си има пътници![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
и двамата като ви гледам снимките и се сещам защо не можете да откриете 'любовта на живота ви'.. т'ва че си скорпион какво трябва да ни говори на нас? аз да не съм някъв астролог, че да знам. даже написал 'сещайте се' - ми как да се сетя ве пич изобщо не те разбирам кво имаш предвид. сигурно постоянно се целиш във високото и заради това никога връзката ти няма да продължи дълго. намери едно хубаво, срамежливо момиче 100% ще се харесате. а темата, която си направил я има сигурно още 5 пъти и там са дадени достатъчно съвети
а там да си чувала, че се ходи единствено за сериозни желания, а не някакви си тъпи прищевки?Първоначално написано от dagituuu
авторе, няма да ти казвам, че ще си намериш момичето, щото не знам дали ще стане, а не обичам да залъгвамно имай надежда! и не му мисли много! хвърляй се, когато имаш възможност, пък не се знае какво ще излезе.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
я тва верно ли е? я разкажиПървоначално написано от dagituuu
щото ми трябват много пари, ако пусна листче имам ли по-голям шанс да спечеля джакпота? 2300 хиляди биха ми дошли добре![]()
От 14 годишни,съвети не искам,благодаряПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
недей ,батко
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Мен лиготийката да си напиша нещо такова на скайпа ме радва .. Само че и аз немога да го напиша за някой .. Се на задници попадамЩе намериш мацката .. Някой ден ..
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
грешкасъм се държал с нея като с царица
Един ден ще си намериш приятелка. Тя ще ти разбие сърцето и най-накрая ще станеш такъв какъвто природата те е предопределила да бъдеш, но просто още не си го разбрал. По снимката виждам, че не си дебел, така че едва ли проблема идва от външността ти. Проблемът е, че се държиш с тях като с царици. При следващата ти свалка прави точно противоположното на това, което си правил, когато си свалял тази, която те е отрязала.
спокойно пич ,имаш време !![]()
на колко си 16-17 , ; ДД
ходиш с няква месец два ,късате ,яд те е .
е кво печелиш ,няква п**ка да ти трови живота ..
гледай си кефа и готово![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
подкрепям напълно ! ако се държиш с едно момиче като кралица ще и е толкова скучно, няма да има тръпка във връзката ви и ще знае,че може да си прави каквото си иска с теб..знам от личен опит..изобщп не е интересно повярвай !Първоначално написано от AtlantidaLove
Хахах, надеждата умира последна.Първоначално написано от radybt
![]()
![]()
Събуди се от комата, в която си. Поогледай себе си и намери проблема къде е, че не те харесват. От първия ти пост лъха на самовлюбеност и голяма доза простотия. Серозно човече, по-назад ти казаха, че няма нищо по-отблъскващо за жените от отчаяно разгонен мъж.
аз съм момиче,но и на мен ми се иска някой ей така да ме подкрепя и успокоява..не да разчита аз да го гледам и да иска да се отнасям към него като майка(маме искаш ли биричка или искаш да ти сготвя квото пожелаеш или може би да ти прекарам булсат ком да си гледаш мачовете денонощно)
,но знам ,че има човек ,който е точно за мен просто още не е дошъл
![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
хах и аз съм така, направо съм отчаяна;d все някога ще намериш това, което търсиш, по принцип тва се случва, когато най-малко очакваме
така че бъди малко търпелив ;p някои на твоята възраст никога не са се влюбвали so cheer up
![]()
Мм добре, аз пък си търся такова момче... да можеш да си говориш с него на различни теми - да те разбира; да има чувство за хумор и да му пука за ИСТИНСКОТО, а не да гледа към балкона ти.
И не мога да схвана защо при булшинството момчета всичко повърхностно се котира адски много. Ми то от един калъп като ги извадиш тия мацки, индивидуалността се загубва тотално...
Споко, ще си намериш такава мадама, рядкост сме, ама ни има![]()
![]()
.
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
дано да етака..писах преди време и силно се надявам да се сбъднеПървоначално написано от dagituuu
![]()
по темата-както се вижда има кандидатки,залавяй се за работа![]()
Разбирам те напълно брат ми,нооо понякога за хубавите неща трябва време![]()
не ти е дошло времето още бее..не се впрягайй .. чакай има времее...предполагам ,че не се очертава да мреш скоро..![]()
I don`t care .. ;] ..