.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Чувствам се мн странно ;/

Здравейте мм искам да ви споделя нещо което се случва с мен ако някои може ми даде някои адекватен съвест ще съм благодарен Значи аз не съм точно теен на 20 god станах и та занчи от 3 god имам приятелка сичко е точно уж смисъл тя си ме обича мн аз нея не но сам свикнал с нея станала е част от живота ми ,но преди да се запозанем с нея още аз имах една фрка с която мн излзях чувствах се мн готино с нея в един момент започнах мн да я харесвам голяма тръпка да ми е направо почнах да се държа с нея като в някоя романтична комедия :Д и тя го виждаше тва аз и намеквах мн пъти че я харесвам не само като приятел ноо тя псотояно ме режеше че тя ме обича кат приятел не може да си ме представи по друг начин и така нататък бе мн гадно ми беше в об6ти линии ;( в един момент спрях да я турса с идеята да спре да ми пука и 2 god близо en se bqhme виждали аз тръгнах с сегашното ми гадже и такаа но тва лято се засякохме на село в заведението iii баси кефа ви казвма по яко и от секс страшно мн и се радвах играхме пихме supper най яката нощ мн целувки ноо нито една истинска с език ;( та преди няколко дни ходих у тях на гости ii пак отново смисъл аз не мгоа да српа да е досковам да е цункам по лицето и така нататък бяхме на леглото тя се гушна в мен оле аз нарпаво \"щях да скъсакм въжето\" ахах и после и казах кога ще се видим с теб отново и тя ми каза какво ям6 предвид акто виждане за секс ли ii аз се засмях но и не отрекох нали и тя отново почна да ми обяснява как аз съм си нейната мишка но секса всичко развалял нищо няма да е същото и такивите му глупости ii пак мн се депресирах ;( споделих с една позната тва и тя ми акза че най вероятно никога не бих могъл да имам каквото ида е с нея дори и един секс и че най вероятно не и харесвма просто физически като момче а харесва начина по които се държа с нея // nqkoi po opiten ako moej da spodeli mnenie ako ima opit s podobni situacii ian4e tq e na 19 po4ti smisal na edan vuzrast sme nqmame nqkakva vuzrastova propast

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Я си живей живота с приятелката си с която,уж се обичате ..
    Другите неща,които са ти се случили са повърхносни,секс,алкохол и т.н

м/у другото - на 20 си,а пишеш по-зле от мен? Уоау!

Според мене ти дава празни надежди, не я взимай насериозно. По- добре я игнорирай от живота си, много си влюбчив и това ти докарва проблеми. Занимавай се с гажето ти

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka

ама нищо не схванах ..
    ти кво,тя кво .. мелодрама ..
    имаш си приятелка нали ?
    щом я пишеш за такава,
    стой си с нея ..
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

Супер фен Аватара на ScarletBite

Re: Чувствам се мн странно ;/

Цитирай Първоначално написано от Alexandar11
    тя си ме обича мн аз нея не но сам свикнал
    Аха.

Ами като не я обичаш, защо изобщо си с нея още?Нали всички търсим Голямата любов... когато е ясно, че това не е тя, какво те задържа?Привързаност?
    all day... all night... what the fuck?!

Ами в общи линии да свикнал сам с нея пак и тва че ме обича тя ми стига смисъл че определено е по добре отколкото да ходиш с някви коит да те зарязват през 1 месец щото страрите им гаджета се сетили за тях приемрно или някои в някое кафе им смигнал пак на тях и мсе живеело :d

злУе си, застреляй се

Такова нещо и Марк Твен неможе да напише...

lub4o da dodie6 da mi nalap6 uq do madete 4e e 19 sm pa posle mi kaji 4e sam zle devstven pedaruga

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Alexandar11
    lub4o da dodie6 da mi nalap6 uq do madete 4e e 19 sm pa posle mi kaji 4e sam zle devstven pedaruga
    Че и нарежда....
    Боже...
    The blood that binds us ..till death unites us

Град
    Таити
    според мен тя те разиграва защото вижда че си умираш за нея.Гледай си приятелката и не се занимавай с това момиче единственото което може да стане е от двата стола да паднеш на земята. Успех
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Не схванах нищо. Едната пък втората, пък какво стана с първата...Вземи редактирай темата, че нищо не се схваща...(или аз съм адски тъп)

Кофти за "приятелката ти",щото в крайна сметка - ти явно ходиш с нея,просто така...нищо по-специално.
    Не бъди егоист и по-добре и изясни нещата,за да си живее и тя животът.
    Иначе - най-вероятно другото момиче няма да ти пусне.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Не схванах нищо. Едната пък втората, пък какво стана с първата...Вземи редактирай темата, че нищо не се схваща...(или аз съм адски тъп)
    Мисля ,че е това в скобите Шегувам се

По темата : Приятелката ти с нищо не ти е виновна и не е заслужила да я мотаеш . А ти си п*утка щом позволяваш п*утка да те разиграва .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Като гледам само как нареждаш... Стой със старата еби си я.... и знаеш ли? Ти любов няма да усетиш така или иначе... стой с тази която те търпи и тва е...
    It's too late...

Супер фен Аватара на cookie_master
    Не обичаш едно момиче,а стоиш с нея 3 години

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    според мен тя те разиграва защото вижда че си умираш за нея.Гледай си приятелката и не се занимавай с това момиче единственото което може да стане е от двата стола да паднеш на земята. Успех
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Значи докато ходиш със сегашната си приятелка се занасяш с това момиче, което само те разиграва?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от chilledMind
    Такова нещо и Марк Твен неможе да напише...
    Какъв ти Марк Твен... Това е по-скоро като чернова на Стефани Майер.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka

"м/у другото - на 20 си,а пишеш по-зле от мен? Уоау!"-определено,никакви препинателни знаци,съкращения....
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен
    Батееее ти си пълен идиот. Първо си адския смотаняк щом не изпитваш същото към "приятелката" си, което тя изпитва към теб. А само я държиш при себе си. Това е супер гадно и грозно ! Второто е, че тази твоя "страст" към другото момиче, е само едно първично усещане. А и ми се струва, че тя си играе с тебе. Ама ти май си го заслушаваш (отсъждам го по това което правиш с "прителката" си) Ама не можеш да го осъзнаеш, щото си личи, че си бая простичък. И трето хаха кво обиждаш хората които просто си изказват мнението. Малее прост си бе брат. Научи се да пишеш между другото

Но както е казано - "Светът се нуждае и от прости хора" Peace \\//

taaka na tebe psolednqi 6ti kaja da vari6 na maikati v putkata kosmata i prost da vari6 da vika6 na ba6tati urmel det te e vuzpital da obijda6 horata bez da gi poznava6 6a ta eba deeba prostiq ti idiot dokat se razreve6

na vsi4ki ostanali koito dadohte mnenie po temata bez da izdrebnqvate 4e ne sam slojil zapetaiak nqkade blagodarq vi da ste jivi i zdravi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си