Здравейте драги съфорумници... С вас е Радо ,а вие гледате 4 еп. на "В търсене на Любовта"
Защо става така при мен...единственото което искам е да си намеря момиче,което да ме обича в пълния смисъл на думата...
Писна ми от свалки и целувки за по 1 ден...връзки от типа MADSTAR не ми допадат също,не не говоря за обувки а с други думи "чукай-пали".
Два пъти съм се влюбвал истински. Първият започна добре,докъто не бях скъсан заради друго момче(няма да описвам какво ми е било и какво ми идваше на направя на тях двамцата,само ще кажа че съм зодия скорпион,правете си изводите ).
Ще кажете,че грешката е някъде в мен а аз веднага ще ви кажа,че за целите 2 седмици през който излизахме,съм се държал с нея като с царица.Също така ще кажете ,как така съм се влюбил за 2 седмици,а аз ще ви кажа,че някой се влюбват ,дори без да са тръгвали с даден човек.
Второто ми влюбване беше тази година.Историята е дълга ,но тя ме одряза.Да кажем,че съм грозен,тъп...но не мисля че е баш така. Искам веднъж и аз да видя на нечий профил в Скайп глезотий от типа "Милоо лоф тее" или "Радо (дата на тръгване) единствен!"
Защо не мога да си намиря сериозна мацка която да обичам и да ме успокоява,когато ми е криво. Не като ми има нещо и тя да ми вика "Нема се плашиш брооо"
Много кофти...нз вече ко да правя...
От вас не очаквам помощ,просто ми и по яко като си излея душата(не,няма да ходя на психолог! )