- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това е нереално..
Здравейте драги съфорумници... С вас е Радо ,а вие гледате 4 еп. на "В търсене на Любовта"![]()
Защо става така при мен...единственото което искам е да си намеря момиче,което да ме обича в пълния смисъл на думата...
Писна ми от свалки и целувки за по 1 ден...връзки от типа MADSTAR не ми допадат също,не не говоря за обувки а с други думи "чукай-пали".
Два пъти съм се влюбвал истински. Първият започна добре,докъто не бях скъсан заради друго момче(няма да описвам какво ми е било и какво ми идваше на направя на тях двамцата,само ще кажа че съм зодия скорпион,правете си изводите).
Ще кажете,че грешката е някъде в мен а аз веднага ще ви кажа,че за целите 2 седмици през който излизахме,съм се държал с нея като с царица.Също така ще кажете ,как така съм се влюбил за 2 седмици,а аз ще ви кажа,че някой се влюбват ,дори без да са тръгвали с даден човек.
Второто ми влюбване беше тази година.Историята е дълга ,но тя ме одряза.Да кажем,че съм грозен,тъп...но не мисля че е баш така. Искам веднъж и аз да видя на нечий профил в Скайп глезотий от типа "Милоо лоф тее" или "Радо (дата на тръгване) единствен!"![]()
Защо не мога да си намиря сериозна мацка която да обичам и да ме успокоява,когато ми е криво. Не като ми има нещо и тя да ми вика "Нема се плашиш брооо"![]()
Много кофти...нз вече ко да правя...
От вас не очаквам помощ,просто ми и по яко като си излея душата(не,няма да ходя на психолог!)
Усещам болка в теб млад джедай породена от страх може би
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз пък усещам, че човека не е почукал на правилната врата![]()
Ще се намерят мадами и за нас брат. Трябва много търпение и непукизъм.
На челото ти е изписано: "Отчаяно си търся гадже".
Няма нищо по-отблъскващо от отчаяно разгонен мъж.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
странно ми е че тая тема е написана от момче....повечето искат точно обратното на сериозна връзка....но ще срещнеш правилното момиче
Ако си от София,ходи на Руската църква,там напиши какво искаш и го пусни в кутийката,винаги се сбъдва !![]()
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
батка и аз съм същата история и аз съм скорпион и един път бях зарязан заради друго момче и после да видиш какви неща се случваха...Първоначално написано от radybt
![]()
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.
абе и аз съм скорпион...и аз някакси не се чувствам добре в тези 1-2 дневни "връзки",мразя да се натискам без чувства...влюбванията ми са толкова силни и никога до сега не са били споделени...нито съм грозен,нито съм сдухан,малко съм срамежлив,обаче само до самото запознанство,и на мене ми е дошло до гуша от момиченца,които не знаят какво искат,още няколко провала и мисля,че ще стана анти-сексуален - жените ме дразнят,а мъжете не ме привличат...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Само лигавщиниПървоначално написано от radybt
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Мой човек, отново ще ти кажа че грешката е в теб. Държал си се с нея като с царица. Защо? Дръж се с нея като с обикновено момиче, каквато е наистина.
Нека изясним нещо - искам да ходиш с момичето или искаш да видиш глупостите написани на нечий скайп профил? Щото ако е второто - добави ме, ще ги напиша![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абе , мен, едно момиче може да те "обича" в истинския смисъл на думата и без глупостите по скайп...Тфа е пълна лиготия..Стегни се малко...
Първоначално написано от ImmortalForever
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Тва беше само пример за изразяване на чувстваПървоначално написано от Priceless
Иии,някой по-горе беше писал че отчаяно съм си търсел гадге но явно не е разбрал добре...
Абе мани ... има къде по-хубави начини за изразяване на чувства.Първоначално написано от radybt
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Пускайки тази тема не се ли оказа в подобна ситуация - вместо реакциите на жените да са по-скоро като загриженост - те са надъхващото " я се стегни".
Но пък момчетат са по-скоро подкрепящи...
Така ли е и извън този форум при теб?
Ще намериш спокойно млад си още,но предполагам знаеш,че момчетата не харесват момчета които се държат с тях чак като с царици,бъди леко лош,но не и груб ,колкото по-недостъпно се държиш,толкова повече тя ще ходи по теб,но трябва да знаеш кога да се върнеш за да задържиш интереса и...това е основната ти грешка май,но може и да греша..
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
и аз тва щях да му предложаПървоначално написано от valdesbg
![]()
а сега сериозно
ще намериш момичето или тя ще те намери
:P
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
хаха,тогава този път пробвай някое момиче,което би зарязало гаджето си заради теб![]()
т'ва да не го приемеш на сериозно
такам,вече сериозно.преди да тръгнеш с някоя,трябва да се поопознаете малко и чаак тогава,ако ти и тя сте сигурни в чувствата си да тръгнете заедно,а не след 3-тия ден един от двмата да осъзнае,че харесва друг(така става след като заблудени ,"влюбени" хора стават гаджета на първата седмица от запознанството си)
п.с.търси си по сериозна мома.![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Oh, yes it is.
Aha- ha- ha.
Абе защо постоянно се появяват хора, които се мислят за някакъв герой от нещо, бе?![]()
Hilary_![]()
Щото се чудят как да привлекат внимание към себе си.Първоначално написано от Priceless
П.С.Лилии![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
this life ... aint worth livin
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Това ли искаш наистина?Първоначално написано от radybt
Копнееш за кифленска любов, така ли?
![]()
Съжалявам те...
all day... all night... what the fuck?!