.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Защо не трябва да сме вегетарианци?

Няма начин да не е обсъждано преди, но нека помислим в настоящия момент.

Има много отзиви "за" и "против".

Споделете какво сте чували вие, какво знаете, вие вегетарианци ли сте, каквото мислите просто по въпроса, каквото се сетите...

Аз съм раздвоена между двете крайности, защото от една страна баща ми е вегетарианец още от малък и освен това е бил спортист едно време и нищо му няма (на пук, може би, на всички, които твърдят, че незаменимите мастни киселини и т.н. играят важна роля за човешкото тяло и имунната система) и от друга страна треньора по фитнес, който е изцяло за всякакъв вид месо и животински продукти и за него това е истинската храна.

Абе аз съм си вегетарианка и изобщо не ми пука дали е полезно или вредно! Просто не ми е вкусно месото, не го харесвам и толкоз.

Мега фен Аватара на vagarious
    Аз не мога да си представя да съм абсолютната вегетарианка.Просто не мога.И не мога да си представя този,които не обича месо, какво чувства(като вкус), че да не го харесва и да го премахне от менюто си.Много ми е интересно.

Супер фен
    Не трябва да сме вегетарианци до 20-25 г. ,докато се развиваме.Най-много да си увредим някои органи...

Все тая е дали ядете месо или не. Важното е да си набавяте белтъчини.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ми защо не съм вегетарианка ли ? Защото искам да раста и да се развивам (да,сега ме нападнетте как ако ядеш зеленчуци и плодове и си си набавил сичко) ,да ми растат ноктите и косата етц..

и защото пържолите,МУСАКАТА С КАЙМА , луканката и морските деликатеси не могат да се заменят с нищо

п.п. имам приятелка,която е вегетарианка .Ноктите са и наполовината на моите (самата плочка става въпрос) ,косата и не расте и капе (не сезонно,а ежедневно) ,тя не расте на дължина,чувства се ужасно всеки ден,бледа е и защото от малка и е набивано в главата че не трябва да яде месо (тъпите и родители) и тя сега примерно я изяде 1 хапка риба на година,я не..и толкова..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF

п.п. имам приятелка,която е вегетарианка .Ноктите са и наполовината на моите (самата плочка става въпрос) ,косата и не расте и капе (не сезонно,а ежедневно) ,тя не расте на дължина,чувства се ужасно всеки ден,бледа е и защото от малка и е набивано в главата че не трябва да яде месо (тъпите и родители) и тя сега примерно я изяде 1 хапка риба на година,я не..и толкова..
    Ако е така мисля, че приятелката ти има сериозен здравословен проблем, който няма общо с месото...

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Ям само пилешко Другите не ми харесват
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на Shia
    Нуждая се от месото,за мен не е пълно менюто,ако не фигурира месото в него.Имам кучешки зъби,които са предназначени за ядене на месо.
    Мога да го заместя Да,но организма ми няма да възприеме заместителите и ще ги отхвърли и ще се поболея.
    Пробвала съм 2 седмици без месо,ами лошо ми стана
    не се чувствах толкова пълна с енергия ,а вкусът е УНИКАЛЕН и правилно приготвено е блаженство за сетивата.

Абе хора като ви слушам,се изумявам!! Месото е един от най–важните продукти в хранителната верига! То съдържа витамини и въглехидрати! Полезно е и ВАЖНО!!!! Човек трябва да приема месо,то просто му е нужно!
    Не изглупявайте като тъпите емота,които са вегитарианци. Неприемането на месни продукти може сеериозно да се отрази върху здравето и имунната ви система! Аз например не мога без месоо! ЛЕле обожавам гооо!!

Супер фен Аватара на zero

Емиии всеки сам избира
    Аз не съм си мислил да ставам вегитарианец, за сега нямам и такова
    намерение ....
    Аз няма да имам сила да избухвам в залата ако не ям месо
    Ако не си хапна една мръвка на ден, мене не ме бива

Цитирай Първоначално написано от Sunnyface
    Абе хора като ви слушам,се изумявам!! Месото е един от най–важните продукти в хранителната верига! То съдържа витамини и въглехидрати! Полезно е и ВАЖНО!!!! Човек трябва да приема месо,то просто му е нужно!
    Не изглупявайте като тъпите емота,които са вегитарианци. Неприемането на месни продукти може сеериозно да се отрази върху здравето и имунната ви система! Аз например не мога без месоо! ЛЕле обожавам гооо!!
    OMG, не съдържа въглехидрати...

Според мен месо ТРЯБВА да се яде но не и свинско. Най-полезните меса са пилешкото, телешкото и рибата.Но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО един ден в седмицата не трябва да се яде месо за да се пречисти организмът. Аз например не ям много месо , ако има на масата си взимам но колкото да се каже че съм яла. Иначе и мне не ме кефи самият вкус , но на ншата възраст е много важно особено рибата е незаменима.

Съдържа въглехидрати! Специално прочетох в интернет за съдържанието!

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Не трябва да сме вегетарианци до 20-25 г. ,докато се развиваме.Най-много да си увредим някои органи...
    +1

Аз не съм вегитарианка но не ям и много месо и така ми е добре
    Humans need fantasy to be human.

Супер фен Аватара на dead_princess
    дояде ми се мусака

Месото е белтъчинна храна. Дори да съдържа някакви въглехидрати, тези стойности са минимално ниски... Къде ги гледаш и проверяваш ти, не те знам... Ето ви малко въпросчета:

Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Най-много да си увредим някои органи...
    Как така се увреждат органи?

Неприемането на месни продукти може сериозно да се отрази върху здравето и имунната ви система!
    И какво уврежда здравето, че и имунната система ?

Голям фен Аватара на shutUp
    От няколко месеца насам почти не ям месо...
    просто не ми се яде
    Салами, шунка, кренвирши и т.н. не ям изобщо щото си представям с кви боклуци са наблъскани
    а от време на време - пилешко и заешко...
    свинското също съм го отписала

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    трябва да се яде месо.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Олее аз без месо не мога да живея,много го обичам,а и трябва да се яде,щото има много безтъчини които са полезни за организма ни,не обичам посни ястия.най-много си падам по пилешкото,телешкото,заешко ,свинско мразя мн ми е тлъсто,мазно,ужас.

Град
    в света на приключенията ..
    твърди против съм особено за деца;подрастващи и бременни !
    така организъмът се лишава от месо и това не е хубаво ..
    а и не мога без месо О.о

Супер фен Аватара на Shia
    Свинското си е много хубаво месо,ако си запознат със структурата му и имаш око ще познаеш качественото чисто свинско месо
    от бута натъпкан само със сланина.
    АКо купуваш слепешката хах ест,че ще ти е мазно и гадно.

Град
    Сливен
    Ям всяко растение ,което расте на кокъл

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    В семейството ми няма вегетарианци, нито пък аз съм такава. Обаче не понасям телешко, агнешко... Просто като готвено за мен вони отвратително. Майка ми пък го обича. Преди година ни бяха пратили по нея агнешко едни приятели от село и щом отворих хладилника, се натъкнах на една огромна овча глава.
    Риба ям, защото е страшно полезна, съдържа омега-3 и -6 мазнини, пък и ми харесва, не е няква тежка като свинското.

Момче и три момичета от класа ми са вегетарианци, като първият и две от момичетата редовно изтъкват това... "Вижте ни - ние живеем природосъобразно, ние сме ебахти яките, а у..." Аз им казвам, че по-полезно от спорта няма, ако искат - йога да практикуват също, това е супер, но не - за тях по-вредно от това, да ядеш месо, няма и мислят, че вегетарианството ще ги държи здрави. Затова момчето, когато му се похвалих за лекоатлетическия си медал от миналия месец, спомена, че "бягането е вредно за сърцето". *facepalm*

Третата вегетарианка от класа е такава от малка. Още като бебе, когато в разни пюрета и кашички е имало месо, тя го е отхвърляла, па дали е знаела що е то - иди я питай. Не й харесва на вкус; както аз мразя агнешко.
    А една братовчедка като малка видяла как двама мъже колят козле... Оттогава месо не може да гледа... Е, тези два случая мога да ги оправдая.

Град
    София
    Съдържа въглехидрати! Специално прочетох в интернет за съдържанието!

Аз пък специално снимах да видиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си