здравейте искам да ви попитам дали днес ще излезе новия брой на грация
чакай го след 5-ти![]()
Просто аз
А някой знае ли какъв ще е подаръка този месец,ако може и снимка сложете![]()
аммм..готинки си,даже сега се чудя колко да си вземаа пак ли ще са по 8 лв и след 5 ноем ли да чакам списанието?
изобщо не ми харесватНещо напоследък чантите на Грация ми се струват баси боклуците
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Само напоследък ли? По-скоро е изключение да са хубави. Аз имам 2 хубави сака ("спортни чанти" по тяхната терминология), които използвам като ходя някъде за ден-два или като не ми стигне мястото в куфарчетоПървоначално написано от gabi_94
![]()
Чантите им винаги са ужасни!!!
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
и на мен не ми харесватПървоначално написано от lizzy
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
на мен ми хареса черната със сребърни дръжки![]()
да ама на мен ми изглежда че е мн дълбокаПървоначално написано от sexy_sladur4ety
![]()
Аз днес си взех черната със сребърните дръжки, има и сребърен кант по нея, та въобще не е това което е на снимката. На снимката изглежда като пазарска чанта, а всъшност си е добре оформена спортна чантичка, но всеки има различен вкус. На мен ми харесва, защото събира доста неща.
за следващия брой какво имаПървоначално написано от sunshine92
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Черна и розова чанта, цялата в златисти надписи Грация. По-късно ще снимам и ще сложа снимката тук![]()
http://www.prikachi.com/files/1142301y.jpg
И розовата е със златен надпис, просто от светлината не се личи много.![]()
а колко джоба има сегашната чанта ?![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
отвратителни са.Първоначално написано от sunshine92
но от тоя брой мн ми харесва чантата със сребристите дръжки.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Чантата със сребристите дръжки си има само 1 джоб, за другите незнам. Може тези които са целите едноцветни (червена и сива) да имат повече джобове, но черните с червени, сребристи и сини дръжки и кантове имат само по 1 джоб.
бляхх новите са ужасни
аз мисля да си взема със сивите дръжки![]()
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.
Хмм, колко струва това списание, че нещо ме зарибихте и мен да си го взема![]()
списанието е 7.95 лв... аз си взех лачената цялата сива ( чудя се и за червената )мислех,че тази лачената ще бъде бяла.. ама и сивата е супер,аз мн харесвам сивото,обаче в моя град не мога да намеря черна със сребристи дръжки,видях само с сини и червени..нз... ще видим,сега за сега си взех сивата![]()
може ли да снимаш твойта чанта,смисъл да я видим от твойта снимка дали изглежда като тая другатаПървоначално написано от sunshine92
![]()