- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да махна онея влаканца по анцуга?
Нали знаете че някои анцузи от зад на гъзо изкачат един вкаланца от пране или нещи търкане... взех си нов анцуг за 70 лв, хубав , въргалях се с него в едно легло и накрая ми стана на влаканца гъза както малко и от горнището... да ги махам едно по 1 е почти невъзможно... някакъв препарат за пране специален за това има ли или начин да ги махна с нещо? Доста е грозно и като се има напредвид че екипа е доста готин и си има парите![]()
Той ако си имаше парите, нямаше да стане на влакънца.
В какво легло си се въргалял, че си го надърпал така?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Преди години във верига магазини TCM продаваха едни машинки за премахване на тези влаканца. Наподобяваха електрическа самобръначка. 10 лева струваха, ако мога и аз да си намеря такава...
ЧуждоК'ва е тая машина, как се казва? Дай малко обяснение и от къде вероятно мога да я закупя, нещо сайт?
с пинсета ги махни
това да не ти е официалния анцуг![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Със самобръсначка пробвай... Аз имах 1 яке, което стана на такива топченца. Майка ми така го изчисти.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
![]()
![]()
![]()
![]()
И моя анцуг е така.
пробвах с пинсета,ама не ми издържаха нервите и ся си го нося само в нас![]()
Изгори ги със запалка. Ама понеже става бавно засилвай огъня с пръдни.
Grumpy old madman
Ако искаш да си като немски хулиган от осемдесетте, задължително е да си с кожено яке. По възможност Chevignon.
Grumpy old madman
http://de.sevenload.com/bilder/XYEf8...ligan-Clique-5
Стила е култов!!!
Grumpy old madman
оня ден докато бех в Софията по болници видех на витрината на некъв спортен магазин анцуг на умбро с ластици...ама немаше време да разглеждам