- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Оф..незнам! пр0чети
<<Момче съм>>
Чувствам се много гадно,значи много се лигавя,имам чувството че вече нямам и приятели или пък ако имам те са с мензащото съм лигав и ги забавлявам,искам да стана малко сериозен,смисал аз имам чувстовто че се държа напрао като обратен,със това мое лигавене , а после съжелявам!Никой не обича лигавенето!А аз имам чувството че някой са с мен защото съм такъв!Дайте свеоето мнение и съвет как да спра да се лигава!мисля че ме разбрахте.Момчетата почняаха да странят от мен дайте ми съвет,смисал имам чувството че съм сам!
Ами то, това си зависи само от теб, промени се. Така ще видиш кои са с теб, защото си лигав и ги забавляваш и кои наистина държат на теб. Дори и да си сам ще намериш хора, които са истински, просто спри с лигавщините докато е време.
Успех (:
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Първоначално написано от Hurtmore
![]()
ии от къв зор се лигавиш![]()
да се правиш на интересен и да привличаш вниимание или ???
даа то така ставаа пък знаеш че се лигавиш ае замисли се защ0о0о и тогааа
еми всичко си зависи от теб,ние не можем да ти помогнем.
Просто си кажи "Спирам!"..воля му е цаката.Успех!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ти си едно тъпо лигаво същество! Как така не се усещаш? О боже мой! Стани по-сериозен бе. То зависи от теб всичко. Ние как можем да ти помогнем да спреш да се лигавиш? Боже ,боже...![]()
Иди но психолог.
п.с. Аз лично познавам много хора дет се лигавят и то ужасно. Например един път сме се събрали компанията ии една почна да се лигави и да удря шамари на момчетата ,да се хили отвратително ... и т.н. ... После викаше ,че искала да спре да се лигави и да се държи по-сериозно (като теб) ,а още си е същото лигаво лайно.![]()
И аз се лигавя понякога,но не прекалявам. Всеки има такива моменти,но това да ти е навик на теб... боже! Та то става повече от нетърпимо.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
и аз съм много лигава и понякога даже прекалявам и не се усещам,но пък и да си много сериозен не е хубаво ;д
Първоначално написано от deni15
С тази разлика, че той е момче, а на момчетата не им отива да се лигавят.Едно е да са по-отпуснати и пак да има майтапи, ама друго е вече да се лигавят, а нашият автор ясно подчертава, че много се лигави, щом и момчетата почват да странят от него.
Авторе, само мога да ти кажа, да се стягаш, докато е време.
Защото то уж неволно се почва така с лиготията и докато се усетиш вече ще си на "другия бряг" .. Пък и момичетата не харесват лигави момчета, това е признак на лекота, дано си ме разбрал и успех.
![]()
![]()
Аз се лигавя постоянно.![]()
![]()
![]()
Винаги успявам да оправя кофти настроенията на хората.В това няма лошо, но и понякога трябва да бъдеш сериозен. Покажи на приятелите си, че можеш да си сериозен или поне опитай- нищо не губиш. Така те ще знаят, че могат да разчитат на теб, а не че само можеш да се лигавиш.
![]()
Това е от мен и късмет.![]()
според мен един човек за да ти е истински приятел трябва да те приема такъв,какъвто си![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
За момче е по-приемливо.Първоначално написано от elito0o0o0
За момиче е грозно и такива съм ги нацепвала много здраво.
Големи приятели имаш щом те отбягват, само защото се лигавиш. Не се променяй заради тях, защото те никога няма да направят същото за теб.
И аз се лигавя доста като за момче и съм си напълно нормален - имам си приятели и от 2та пола и не съм обратен или нещо от сорта.![]()
![]()
явно просто характера ти е такъв...![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Първоначално написано от xXgirl15xx
да бе не било приемливо
![]()
![]()
квото за едните, такова и за другите
и момче да се лигави, и момиче прави едно и също впечатление![]()
На теб кой ти дава право да го определяш като 'тъпо лигаво същество' ? Някога да си била до него и да си го виждала това? Може той просто да си въобразява и да взима лиготията като причина, поради която всички го отбягват. Може да е заради нещо друго, защо пък лиготия? Поне половината тийнейджъри са лигави, това какво трябва да значи, че половината нямат приятели ли?! Набива се във филми просто. И какво са ти виновни лигльовците на теб, никой не е виновен, че не обичаш да се смееш/забавляваш/да си живееш живота с усмивка.Първоначално написано от elito0o0o0