.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Оф..незнам! пр0чети

<<Момче съм>>

Чувствам се много гадно,значи много се лигавя,имам чувството че вече нямам и приятели или пък ако имам те са с мензащото съм лигав и ги забавлявам,искам да стана малко сериозен,смисал аз имам чувстовто че се държа напрао като обратен,със това мое лигавене , а после съжелявам!Никой не обича лигавенето!А аз имам чувството че някой са с мен защото съм такъв!Дайте свеоето мнение и съвет как да спра да се лигава!мисля че ме разбрахте.Момчетата почняаха да странят от мен дайте ми съвет,смисал имам чувството че съм сам!

Град
    Бургас
    Ами то, това си зависи само от теб, промени се. Така ще видиш кои са с теб, защото си лигав и ги забавляваш и кои наистина държат на теб. Дори и да си сам ще намериш хора, които са истински, просто спри с лигавщините докато е време.
    Успех (:
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Голям фен Аватара на meche95
    Цитирай Първоначално написано от Hurtmore
    Ами то, това си зависи само от теб, промени се. Така ще видиш кои са с теб, защото си лигав и ги забавляваш и кои наистина държат на теб. Дори и да си сам ще намериш хора, които са истински, просто спри с лигавщините докато е време.
    Успех (:

ии от къв зор се лигавиш да се правиш на интересен и да привличаш вниимание или ???

Голям фен Аватара на meche95
    даа то така ставаа пък знаеш че се лигавиш ае замисли се защ0о0о и тогааа

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    еми всичко си зависи от теб,ние не можем да ти помогнем.
    Просто си кажи "Спирам!"..воля му е цаката.Успех!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ти си едно тъпо лигаво същество! Как така не се усещаш? О боже мой! Стани по-сериозен бе. То зависи от теб всичко. Ние как можем да ти помогнем да спреш да се лигавиш? Боже ,боже... Иди но психолог.

п.с. Аз лично познавам много хора дет се лигавят и то ужасно. Например един път сме се събрали компанията ии една почна да се лигави и да удря шамари на момчетата ,да се хили отвратително ... и т.н. ... После викаше ,че искала да спре да се лигави и да се държи по-сериозно (като теб) ,а още си е същото лигаво лайно. И аз се лигавя понякога,но не прекалявам. Всеки има такива моменти,но това да ти е навик на теб... боже! Та то става повече от нетърпимо.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    BurgasS
    и аз съм много лигава и понякога даже прекалявам и не се усещам,но пък и да си много сериозен не е хубаво ;д

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от deni15
    и аз съм много лигава и понякога даже прекалявам и не се усещам,но пък и да си много сериозен не е хубаво ;д

С тази разлика, че той е момче, а на момчетата не им отива да се лигавят. Едно е да са по-отпуснати и пак да има майтапи, ама друго е вече да се лигавят, а нашият автор ясно подчертава, че много се лигави, щом и момчетата почват да странят от него. Авторе, само мога да ти кажа, да се стягаш, докато е време. Защото то уж неволно се почва така с лиготията и докато се усетиш вече ще си на "другия бряг" .. Пък и момичетата не харесват лигави момчета, това е признак на лекота, дано си ме разбрал и успех.

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Цитирай Първоначално написано от deni15

С тази разлика, че той е момче, а на момчетата не им отива да се лигавят. Едно е да са по-отпуснати и пак да има майтапи, ама друго е вече да се лигавят, а нашият автор ясно подчертава, че много се лигави, щом и момчетата почват да странят от него. Авторе, само мога да ти кажа, да се стягаш, докато е време. Защото то уж неволно се почва така с лиготията и докато се усетиш вече ще си на "другия бряг" .. Пък и момичетата не харесват лигави момчета, това е признак на лекота, дано си ме разбрал и успех.
    +

бтв подписа ти рлз

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Аз се лигавя постоянно.
    Винаги успявам да оправя кофти настроенията на хората. В това няма лошо, но и понякога трябва да бъдеш сериозен. Покажи на приятелите си, че можеш да си сериозен или поне опитай- нищо не губиш. Така те ще знаят, че могат да разчитат на теб, а не че само можеш да се лигавиш.
    Това е от мен и късмет.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    според мен един човек за да ти е истински приятел трябва да те приема такъв,какъвто си
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Ти си едно тъпо лигаво същество! Как така не се усещаш? О боже мой! Стани по-сериозен бе. То зависи от теб всичко. Ние как можем да ти помогнем да спреш да се лигавиш? Боже ,боже... Иди но психолог.

п.с. Аз лично познавам много хора дет се лигавят и то ужасно. Например един път сме се събрали компанията ии една почна да се лигави и да удря шамари на момчетата ,да се хили отвратително ... и т.н. ... После викаше ,че искала да спре да се лигави и да се държи по-сериозно (като теб) ,а още си е същото лигаво лайно. И аз се лигавя понякога,но не прекалявам. Всеки има такива моменти,но това да ти е навик на теб... боже! Та то става повече от нетърпимо.
    За момче е по-приемливо.
    За момиче е грозно и такива съм ги нацепвала много здраво.

Големи приятели имаш щом те отбягват, само защото се лигавиш. Не се променяй заради тях, защото те никога няма да направят същото за теб.

И аз се лигавя доста като за момче и съм си напълно нормален - имам си приятели и от 2та пола и не съм обратен или нещо от сорта.

Град
    Варна
    явно просто характера ти е такъв...

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от xXgirl15xx
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart

За момче е по-приемливо.
    За момиче е грозно и такива съм ги нацепвала много здраво.
    нещо не си добре точно за момче не е приемливо!
    ..иначе аз съм си лигава :P

да бе не било приемливо

квото за едните, такова и за другите

и момче да се лигави, и момиче прави едно и също впечатление

На теб кой ти дава право да го определяш като 'тъпо лигаво същество' ? Някога да си била до него и да си го виждала това? Може той просто да си въобразява и да взима лиготията като причина, поради която всички го отбягват. Може да е заради нещо друго, защо пък лиготия? Поне половината тийнейджъри са лигави, това какво трябва да значи, че половината нямат приятели ли?! Набива се във филми просто. И какво са ти виновни лигльовците на теб, никой не е виновен, че не обичаш да се смееш/забавляваш/да си живееш живота с усмивка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си