- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Джъмбо :D
Ако може хората дето са ходили да си пазаруват нещо от Джъмбо да ми кажат дали е вярно,че под 18 не пускат и с какво ще се сблъскам там понеже приятелката ми много напира да я водя
Говорим за Софията![]()
Някой те е излъгал много лошо. Магазин като магазин.Първоначално написано от Rza
Не знам за вас, обаче последния път като ходих не ме пуснаха, защото с фр-та ми сме нямали 18.![]()
Аз знам,че за под 16 не пуснат,но може да са го променили.Аз винаги си намирам някоя двойка,с която да вляза![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Да беама вие верно ли?
Да, сериозно.Първоначално написано от hottie
Даже мислехме да питаме някоя жена дали може да влезем с нея, ама се отказахме.![]()
![]()
Какво толкова има в този магазин, че искат да имаш години?
Има боклуци...и то всякакви. Китайск боклучета...ехааа. Може би се притесняват да не крадат децата ама това ми се вижда абсурдно.
И аз знам че под 16 не пускат . Даже лична карта искаха![]()
![]()
![]()
нас ни пускат...
на по 13 сме...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
окей де значи има женски работи така ли
Под 16 не пускат,но много отдавна скороне сами искали лична карта,нито са ми правили проблем : )
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
пфф не знам ама аз съм на 15 и никога не са ми искали лична карта, нито са ми правили проблем...това си е просто един голям магазин, не знам какъв е проблема - продават се много играчки, стоки за дома и бита, козметични неща, аксесоари, чанти, парти неща, дрешки, шалове, шапки и секви неща(за тези които не знаят)
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
махнаха това ограничение още лятото ,пускат всички ..а това на нас ни бяха казали ,че е защото нявка купчина момчета влезли ..сбили се и изпобутали част от равтовете![]()
![]()
Най-общо казано е магазин за играчки.
Аз през 5-6 месеца от там си купувам ластици.
Тва Джъмбо не е ли магазин за играчки![]()
Аз като бях в Гърция съм ходила и не е кой знае кво![]()
сметни..да не пускат под 18 годишни ахаха