.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

един приятел..

Здравейте! Има едно момче, с което сме приятели отдавна. (бяхме в един клас вече не сме) Споделяме си и си говорим за всичко на скоро дори се видяхме. До тук всичко е ок обаче аз осъзнах, че съм влюбена в него Казах му ,за моя изненада всичко беше на ред, но той не ме харесва по този начин и.. винаги ли става така, когато момче и момиче са приятели винаги ли единия поддава в един момент? Толкова глупаво се чувствам! За първи път от както го познавам усетих, че го ревнувам че не го приемам само за приятел, въпреки, че не искам да сме нещо повече от приятели, не искам приятелството ни да се разпадне, ако тръгнем и после скъсаме?Как да го приема отново само като приятел?

пп. на 16 сме и двамата. И ще помоля тези, на които не им харесва темата да не пишат. Благодаря!

Абсолютно винаги става така.

Амииии ситуацията е наистина малко сложна Като не искаш приятелството ви да се развали и не искаш да бъдеш с него, тогава пропдължавай както до сега - бъди му просто приятелка, мисля че с времето чувствата ще отшумят, не си заслужава да се развали едно добро приятелство само заради някакви импулси
    .. само болката е истинска ..

Цитирай Първоначално написано от skateprinces19
    Амииии ситуацията е наистина малко сложна Като не искаш приятелството ви да се развали и не искаш да бъдеш с него, тогава пропдължавай както до сега - бъди му просто приятелка, мисля че с времето чувствата ще отшумят, не си заслужава да се развали едно добро приятелство само заради някакви импулси
    на същото мнение съм , но по някога се чувствам много идиотски

Мега фен
    Ситуацията е идеална за приятели с привилегии.Блъсни му офертата няма да ти откаже.

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Не винаги става така.
    Чувството ще отмине рано или късно, но ако не искаш да си разваляш приятелството с него трябва да се държиш както си се държала до сега и да внимаваш с ревността, че не е шега работа.
    Успех.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Ситуацията е идеална за приятели с привилегии.Блъсни му офертата няма да ти откаже.

мерси, но не мисля, че тези ''приятели'' могат да бъдат истински такива

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от girl333

А ти си живееш в заблудата,че влюбена в него може все още да сте истински приятели ли?

Много малко са приятелствата, които си остават само приятелства. В повечето случаи обаче винаги има чувства от едната страна.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не, не винаги става така. Такива думички като винаги и никога, никого и всеки се използват много грешно. Тааа какви съвети можем да ти дадем? Ти го познаваш, ти си знаеш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    не винаги става така...просто трябва да решиш кое е по важно не си заслужава да рушите приятелството си.Аз мога да ти дам пример :Преди около 2 години един познат харесваше едно момиче с което са много добри приятели,призна и чуствата си ,но тя не изпитваше същото, с времето чуствата му се промениха и сега са си приятели

Цитирай Първоначално написано от girl333

А ти си живееш в заблудата,че влюбена в него може все още да сте истински приятели ли?
    не не живея с тази заблуда за това попитах как да го приема отново само за приятел.

Мега фен
    Мисли си гадни неща за него и за нещата,които те дразнят в него.
    Като съм разочарован от дадено момиче се опитвам да не си спомням за нещата, които ми харесват в нея, а за нещата, които не ми харесват.С времето ми минава.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от insane7
    Не винаги става така.
    Чувството ще отмине рано или късно, но ако не искаш да си разваляш приятелството с него трябва да се държиш както си се държала до сега и да внимаваш с ревността, че не е шега работа.
    Успех.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Хора, бъркате се! Как може да са приятели като преди, щом има чувства към него?! От личен опит знам, че това няма как да стане...
    Най-добре да го оставиш... Само ще си вгорчиш живота
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    В повечето случаи се появяват чувства поне от едната страна

Град
    Paradise
    Можете да бъдете гаджета и много добри приятели едновременно. И от личен опит ти казвам, че най-прекрасните връзки са между бивши най-добри приятели. Така е сега при мен и е много много хубаво. Познаваме си достатъчно характерите, знаем си недостатъците и знаем как да се понасяме, сдобряваме... Абе разбираме си се супер

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Можете да бъдете гаджета и много добри приятели едновременно. И от личен опит ти казвам, че най-прекрасните връзки са между бивши най-добри приятели. Така е сега при мен и е много много хубаво. Познаваме си достатъчно характерите, знаем си недостатъците и знаем как да се понасяме, сдобряваме... Абе разбираме си се супер
    много се радвам за вас, но в случая няма как да стане, защото той не ме харесва в този смисъл или не го осъзнава.Аз предпочитам да си мисля, че е първото..

Мерси много на всички! Надявам се, че наистина ще ми мине с времето.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    в едно 90 процента от случаите става така..има изкрючения,но е трудно да гледаш на човека,на който се доверяваш и с който прекарваш повече от времето си,само като на приятел...ако пък успееш то другата страна ще ти подлее вода и ще се хързулнеш,за да ти е гадно после свиквай от сега-занапред много пъти на такива неща ще се натъкваш.
    ааа и ако след време забрави за рожденния ти ден да не се очудваш-от възрастта ще да е или щото е олигофрен

ами ако слабо ме вълнува темата ти и просто пиша щот ми е писнало от глупачки ?
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    ами ако слабо ме вълнува темата ти и просто пиша щот ми е писнало от глупачки ?
    тогава не пиши

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Просто спри да го търсиш известно време,не му се обаждай (така хем ,че си по далеч от него ,хем може да ти мине).От личен опит ти го казвам.Няма как когато си до него,покрай него да спреш с ревнустта ,чувстватта и тем подобните раути.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    охх за съжаление често става така
    много съкс

просто ако наистина държиш и искаш да си запазите приятелството ще трябва да подтиснеш тези чувства и да се надяваш да отминат ....

Супер фен Аватара на gabi_94
    ти си влюбена в него и не можа да си му същата приятелка като преди, той като си намери гадже на теб ще ти е супер гадно и ще трябва да се преструваш пред него, че мн се радваш за тях и че не ти е гадно изобщо и т.н. Моя съвет е ако той няма чувства към теб, да се отдръпваш малко по малко, ще те боли по-малко и накрая болката ще изчезне, поне аз на това се надявам
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си