- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- един приятел..
Здравейте! Има едно момче, с което сме приятели отдавна. (бяхме в един клас вече не сме) Споделяме си и си говорим за всичко на скоро дори се видяхме. До тук всичко е ок обаче аз осъзнах, че съм влюбена в него![]()
Казах му ,за моя изненада всичко беше на ред, но той не ме харесва по този начин и..
винаги ли става така, когато момче и момиче са приятели винаги ли единия поддава в един момент? Толкова глупаво се чувствам! За първи път от както го познавам усетих, че го ревнувам
че не го приемам само за приятел, въпреки, че не искам да сме нещо повече от приятели, не искам приятелството ни да се разпадне, ако тръгнем и после скъсаме?Как да го приема отново само като приятел?
пп. на 16 сме и двамата. И ще помоля тези, на които не им харесва темата да не пишат. Благодаря!
Абсолютно винаги става така.
Амииии ситуацията е наистина малко сложнаКато не искаш приятелството ви да се развали и не искаш да бъдеш с него, тогава пропдължавай както до сега - бъди му просто приятелка, мисля че с времето чувствата ще отшумят, не си заслужава да се развали едно добро приятелство само заради някакви импулси
![]()
.. само болката е истинска ..
на същото мнение съм , но по някога се чувствам много идиотскиПървоначално написано от skateprinces19
![]()
Ситуацията е идеална за приятели с привилегии.Блъсни му офертата няма да ти откаже.
Не винаги става така.
Чувството ще отмине рано или късно, но ако не искаш да си разваляш приятелството с него трябва да се държиш както си се държала до сега и да внимаваш с ревността, че не е шега работа.
Успех.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Първоначално написано от FeelMyPain
мерси, но не мисля, че тези ''приятели'' могат да бъдат истински такива![]()
А ти си живееш в заблудата,че влюбена в него може все още да сте истински приятели ли?Първоначално написано от girl333
![]()
Много малко са приятелствата, които си остават само приятелства. В повечето случаи обаче винаги има чувства от едната страна.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Не, не винаги става така. Такива думички като винаги и никога, никого и всеки се използват много грешно. Тааа какви съвети можем да ти дадем? Ти го познаваш, ти си знаеш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
не винаги става така...просто трябва да решиш кое е по важно не си заслужава да рушите приятелството си.Аз мога да ти дам пример :Преди около 2 години един познат харесваше едно момиче с което са много добри приятели,призна и чуствата си ,но тя не изпитваше същото, с времето чуствата му се промениха и сега са си приятели
не не живея с тази заблуда за това попитах как да го приема отново само за приятел.Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
Мисли си гадни неща за него и за нещата,които те дразнят в него.
Като съм разочарован от дадено момиче се опитвам да не си спомням за нещата, които ми харесват в нея, а за нещата, които не ми харесват.С времето ми минава.![]()
Първоначално написано от insane7
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хора, бъркате се! Как може да са приятели като преди, щом има чувства към него?! От личен опит знам, че това няма как да стане...![]()
Най-добре да го оставиш... Само ще си вгорчиш живота![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
В повечето случаи се появяват чувства поне от едната страна
Можете да бъдете гаджета и много добри приятели едновременно. И от личен опит ти казвам, че най-прекрасните връзки са между бивши най-добри приятели. Така е сега при мен и е много много хубаво. Познаваме си достатъчно характерите, знаем си недостатъците и знаем как да се понасяме, сдобряваме... Абе разбираме си се супер![]()
много се радвам за вас, но в случая няма как да стане, защото той не ме харесва в този смисъл или не го осъзнава.Аз предпочитам да си мисля, че е първото..Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Мерси много на всички! Надявам се, че наистина ще ми мине с времето.![]()
в едно 90 процента от случаите става така..има изкрючения,но е трудно да гледаш на човека,на който се доверяваш и с който прекарваш повече от времето си,само като на приятел...ако пък успееш то другата страна ще ти подлее вода и ще се хързулнеш,за да ти е гадно послесвиквай от сега-занапред много пъти на такива неща ще се натъкваш.
ааа и ако след време забрави за рожденния ти ден да не се очудваш-от възрастта ще да е или щото е олигофрен![]()
![]()
ами ако слабо ме вълнува темата ти и просто пиша щот ми е писнало от глупачки ?
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
тогава не пишиПървоначално написано от kidwestern
![]()
Просто спри да го търсиш известно време,не му се обаждай (така хем ,че си по далеч от него ,хем може да ти мине).От личен опит ти го казвам.Няма как когато си до него,покрай него да спреш с ревнустта ,чувстватта и тем подобните раути.![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
охх за съжаление често става така![]()
много съкс![]()
просто ако наистина държиш и искаш да си запазите приятелството ще трябва да подтиснеш тези чувства и да се надяваш да отминат ....
ти си влюбена в него и не можа да си му същата приятелка като преди, той като си намери гадже на теб ще ти е супер гадно и ще трябва да се преструваш пред него, че мн се радваш за тях и че не ти е гадно изобщо и т.н. Моя съвет е ако той няма чувства към теб, да се отдръпваш малко по малко, ще те боли по-малко и накрая болката ще изчезне, поне аз на това се надявам
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!