.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Голям фен Аватара на FantaMen
    Ами виж аз на твое място (момче съм) бих постъпил по следния начин.Ако тряя да съм точен ще му кажа следното... "Не искам да си разваляме приятелството само защото те харесвам но нека се опитаме да продължим както сме я карали до сега и да не оставяме моментни импулси да развалим това приятелство което сме изградили.." Ако е точен пич ще те разбере напълно... и мисля че няма да имате проблеми в бъдеще
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Ами виж аз на твое място (момче съм) бих постъпил по следния начин.Ако тряя да съм точен ще му кажа следното... "Не искам да си разваляме приятелството само защото те харесвам но нека се опитаме да продължим както сме я карали до сега и да не оставяме моментни импулси да развалим това приятелство което сме изградили.." Ако е точен пич ще те разбере напълно... и мисля че няма да имате проблеми в бъдеще
    ми аз нещо подобно му казах, но с други думи До колко ме е рабрал в истинския смисъл незнам. Дори незнаеше какво да ми каже.. беше малко неловко, но после всичко си стана както преди. Остана да си го избия от главата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си