Преди 8 дни ме преместиха в друго даскало и там се запознах с едно адски красиво и сладко момиче. Слабичко, но толкова усмихнато и прекрасно ... влюбих се в него оше от 1-вия ден. Тя има гадже от около 6 месеца, а аз имам връзка с една от 5 месеца (днес станаха). На 14 сме и двамата и си харесваме. Просто не обичам глупости и й казах, при което тя каза, че и тя ме харесва но си има гадже и има сериозни чувства към него от много време. Сега ще ме питате дали и аз си обичам момичето ... обичам го, но чувствата ми започват да избледняват. Та ... седиме заедно (тя ме помоли да седна до нея) ходим да пушиме с още 2 човека всеки празен момент. Преди 2 дни и написах sms : "Лека и мека сладурано, падам си много по тебб !" при което отговорът беше : "лека и мека сладур ... ". Само се бута в мен, прегръща ме, на игра ми хваща рачичката в час ... щипе ме, и всичко друго което се сетите. Проблема е, че не мисля, че ако й предложа ще каже да. Смисъл тя си излиза с гаджето й (не че аз не излизам ама аз съм по-студен от нея). Днес един приятел беше седнал до мен междучасието, и тя седна до мен на моя стол (пред мен) и започна да се обяснява че седи тука шото и е зает стола ... Виждам, че я интересувам гледами се доста през часовете, но не знам дали това е знак, че ще го зареже. Не искам да и досаждам, но не трябва да оставям нещата така. Държа се естествено, забавен съм и венаги усмихнат. Какво да правя ? Как да започна и аз да я свалям, така че да иска да ми се хвърли на врата ... ако щете го наречете : Как да стана по-секси. Искам и мнения от момичета за бавен но многоо хубав ефект. Смисъл как да я свалям така, както тя ме сваля мен ?!