След днешните размисли и страсти (:Д), се замислих за нещо и сега мисля да ви позанимавам малко с моите глупави мисли о.О

Представете си следната ситуация (говоря ХИПОТЕТИЧНО, което означава, че както съм написала ситуацията, тя е ТОЧНО така! - без да ми говорите, че не може така и etc.):

Момче (X) и момиче (Y) са заедно от доста време (8-9-10 месеца и нагоре)(като гаджета имам предвид) ии се обичат (или не се обичат, но изпитват адски силни чувства един към друг, държат един на друг, etc.)
Няма пречки по между им, не кръшкат (:Д), вярват си ..
Обаче в един момент момичето се запознава с друго момче (Z). От началото двамата не си говорят много, най - много 'здрасти, к'во правиш, чао ..', нищо повече. НО започват да се опознават и си говорят доста - пак за общи неща, но вече са по - отворени един към друг. И в един момент момичето започва да изпитва доста странно чувство към момчето Z. Ще го дефинирам малко странно:
Момичето чувства някаква странна приятелска 'любов' (не точно любов, но това е горе - долу подходящо), но в същото време чувства и, че не е точно приятелска о.О
Дори тя не може да си го обясни (както и аз).
Тоест, хубаво и е с момчето Z, чувства го близък, но в същото време си обича (изпитва силни чувства) нейното си момче Х.

Момичето Y не иска да е нещо повече от приятелка с момчето Z, но не може да си обясни какво е това чувство, защото го изпитва за пръв път.
о.О

Някой сега ако може да ми обясни:
- какво е това чувство
- изпитвал ли го е
- как може той (съфорумника) да го дефинира (чувството)
- мисли ли, че това чувство е 'лошо', и че момичето трябва да спре да го изпитва (няма значение това как ще стане)
- ии последно - това може ли да попречи на момичето Y да бъде с момчето X ?

(Пак казвам, че момичето Y не иска да бъде нещо повече от приятелка с момчето Z, а може би и момчето Z е на мнението на момиче Y, но просто момичето изпитва някакво странно влечение към момчето Z.)

^^