.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Сваля ли ме ?

Преди 8 дни ме преместиха в друго даскало и там се запознах с едно адски красиво и сладко момиче. Слабичко, но толкова усмихнато и прекрасно ... влюбих се в него оше от 1-вия ден. Тя има гадже от около 6 месеца, а аз имам връзка с една от 5 месеца (днес станаха). На 14 сме и двамата и си харесваме. Просто не обичам глупости и й казах, при което тя каза, че и тя ме харесва но си има гадже и има сериозни чувства към него от много време. Сега ще ме питате дали и аз си обичам момичето ... обичам го, но чувствата ми започват да избледняват. Та ... седиме заедно (тя ме помоли да седна до нея) ходим да пушиме с още 2 човека всеки празен момент. Преди 2 дни и написах sms : "Лека и мека сладурано, падам си много по тебб !" при което отговорът беше : "лека и мека сладур ... ". Само се бута в мен, прегръща ме, на игра ми хваща рачичката в час ... щипе ме, и всичко друго което се сетите. Проблема е, че не мисля, че ако й предложа ще каже да. Смисъл тя си излиза с гаджето й (не че аз не излизам ама аз съм по-студен от нея). Днес един приятел беше седнал до мен междучасието, и тя седна до мен на моя стол (пред мен) и започна да се обяснява че седи тука шото и е зает стола ... Виждам, че я интересувам гледами се доста през часовете, но не знам дали това е знак, че ще го зареже. Не искам да и досаждам, но не трябва да оставям нещата така. Държа се естествено, забавен съм и венаги усмихнат. Какво да правя ? Как да започна и аз да я свалям, така че да иска да ми се хвърли на врата ... ако щете го наречете : Как да стана по-секси. Искам и мнения от момичета за бавен но многоо хубав ефект. Смисъл как да я свалям така, както тя ме сваля мен ?!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Аман от такива като тебе ти си бахти сита
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    На 14 май най-ефикастната свалка беше удряне,блъскане и щипане.

Голям фен
    На 14 сме и отиваме да пушим ... я земете се гръмнете и 2-та

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Сладурииииии
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

според мен първо реши с коя от двете искаш да си? В противен случай има опастност от два стола да се окажеш на земята. Демек реши коя и бъди само с нея

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ми и ти я закачай,помоли я да излезете някой път само двамата
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Първо вземи си изясни чувствата с гаджето ти. Ако нямаш чувства към нея, по-добре да я скъсаш. Какво само я залъгваш. После то е ясно, че си още малък и не ги разбираш тези неща, но не мислиш ли, че е добно да си имаш приятел/приятелка и да се сваляш с друг/а? Всъщност няма да обсъждам темата защо харесваш другото момиче, няма смисъл. Но как да ти кажа - няма определена стратегия по която можеш да свалиш всяко момиче. Има някои по-лесни [както си личи и тази е такава] има други по-трудни с характер. Но това, което можеш да направиш е да и правиш мили жестове, да оставате повече насаме, да си споделяте и ала бала, сеш' се...

П.п. Мисленето ти е детско, което съответно не ме кефи.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от girl333
    В противен случай има опастност от два стола да се окажеш на земята.
    Добре казано

Доколкото разбрах не обичаш вече приятелката си. (обичаш е пресилено)... Скъсай с нея и бъди директен с другата. Не е чак толкова трудно!
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Цитирай Първоначално написано от girl333
    В противен случай има опастност от два стола да се окажеш на земята.
    Добре казано

Доколкото разбрах не обичаш вече приятелката си. (обичаш е пресилено)... Скъсай с нея и бъди директен с другата. Не е чак толкова трудно!
    Тъп съвет.
    Оная ще му откаже и той ЩЕ си остане на земята от двата стола...

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    точно така

Град
    София
    На 14 и пушите АХАХХАХ
    THE TRUTH IS OUT THERE

Детската градина в бой..

Струва ми се,че виждаш неща,които ти се искат - примерно в погледа и жестовете и,а ако не е така - ами предложи и,а ако знае какво иска,ще разбереш и ти.

Голям фен

Re: Сваля ли ме ?

Цитирай Първоначално написано от VenusDoom
    Преди 8 дни ме преместиха в друго даскало и там се запознах с едно адски красиво и сладко момиче. Слабичко, но толкова усмихнато и прекрасно ... влюбих се в него оше от 1-вия ден. Тя има гадже от около 6 месеца, а аз имам връзка с Една от 5 месеца (днес станаха). На 14 сме и двамата и си харесваме. Просто не обичам глупости и й казах, при което тя каза, че и тя ме харесва но си има гадже и има сериозни чувства към него от много време. Сега ще ме питате дали и аз си обичам момичето ... обичам го, но чувствата ми започват да избледняват. Та ... седиме заедно (тя ме помоли да седна до нея) ходим да пушиме с още 2 човека всеки празен момент. Преди 2 дни и написах sms : "Лека и мека сладурано, падам си много по тебб !" при което отговорът беше : "лека и мека сладур ... ". Само се бута в мен, прегръща ме, на игра ми хваща рачичката в час ... щипе ме, и всичко друго което се сетите. Проблема е, че не мисля, че ако й предложа ще каже да. Смисъл тя си излиза с гаджето й (не че аз не излизам ама аз съм по-студен от нея). Днес един приятел беше седнал до мен междучасието, и тя седна до мен на моя стол (пред мен) и започна да се обяснява че седи тука шото и е зает стола ... Виждам, че я интересувам гледами се доста през часовете, но не знам дали това е знак, че ще го зареже. Не искам да и досаждам, но не трябва да оставям нещата така. Държа се естествено, забавен съм и венаги усмихнат. Какво да правя ? Как да започна и аз да я свалям, така че да иска да ми се хвърли на врата ... ако щете го наречете : Как да стана по-секси. Искам и мнения от момичета за бавен но многоо хубав ефект. Смисъл как да я свалям така, както тя ме сваля мен ?!

Ти си много тъп ... не заслужаваш приятелката си ..

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Сваля ли ме ?

Цитирай Първоначално написано от VenusDoom
    ... влюбих се в него оше от 1-вия ден.
    да добре ..

Тя има гадже от около 6 месеца,
    т'ва трябва да те навява на някакъв извод ..

Просто не обичам глупости и й казах, при което тя каза, че и тя ме харесва но си има гадже и има сериозни чувства към него от много време.
    и тук това трябва да те навява на още нещо??

Сега ще ме питате дали и аз си обичам момичето ... обичам го, но чувствата ми започват да избледняват.
    хах .. след като избледняват .. това не е обич ..

Проблема е, че не мисля, че ако й предложа ще каже да.
    мм дам .. и аз смятам, че това ти е проблема ..

.. но не знам дали това е знак, че ще го зареже.
    не не е знак .. знак е на лигавщина .. от нейна страна ..

Не искам да и досаждам, но не трябва да оставям нещата така.
    а какво трябва да напраиш?? Да я "откраднеш" от другото момче ли?? хах .. след като ти е казала, че има сериозни чувства към приятеля й няма какво да й се натискаш ..

Как да започна и аз да я свалям, така че да иска да ми се хвърли на врата ...
    омг .. ;д

Как да стана по-секси.
    пластична операция .. ;д

Мега фен
    Още ли не са измислили рингтоне, който като го слушаш ставаш по-секси и момичетата ти се хвърлят на врата?

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Още ли не са измислили рингтоне, който като го слушаш ставаш по-секси и момичетата ти се хвърлят на врата?
    Мне, ама има такива парфюми
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Мега фен
    Тц...Ще се доверя на рингтона.

Град
    Варненска чайка
    Е да ама сигурно ще си почакаш малко. ;/

Hilary_

мм рингтона е уникален аз го имам вече

Фрашкано е на врата ми ама след като споменах за тона сигурно и за вас ще се намери място'

Самотен или не, дясната ръка винаги на лице

Мега фен
    Прати ми го по скайп искам и аз да съм секси
    6ek6i_batkyYy97

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Айде бе... и аз съм на 14... не ъпдейтнахме ли вече на ниво флиртове, цветя, комплименти? Какви са тези детински изпълнения... щипели се... ходили да пушат...
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Айде бе... и аз съм на 14... не ъпдейтнахме ли вече на ниво флиртове, цветя, комплименти? Какви са тези детински изпълнения... щипели се... ходили да пушат...
    Мечти мечти
    Самотен или не, дясната ръка винаги на лице

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    точно така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми