.. А, Б, В.. колко много неизвесни букви.. да ги беше означила с Х и У, за да бъде поне неравенство..
Айде по темата, да не бъда като теб и да не оспамвам само темите и да говоря невярни неща, както правиш ти..
Значи 1вото нещо което е факт: Рано или късно се губи интереса, желанието, тръпката, искрата (или както искаш го наречи), между момчето и момичето.. и всеки си намира друг партньор с който да преживява нови и приятни случки, които да изпълват живота му с щастие.
Е да - винаги има изключения и аз познавам хора, които ходят от 2-3-4 години и още са заедно и тази искрица която ги крепи се увеличава с всеки изминал момент..
Но така хипотетично да приемем, че момчето вече можеби е започнал постепенно да губи интерес и да търси нова дама.. ?!
Доста очевидно е, че той самият е почнал да обръща много повече внимание на въпросното момиче (там 2рото дет не знам с коя буква беше..) и да бъде привлечен към нея..
Относно за това чувство, за което питаш - еми да, доста хора сме го изпитвали, аз също съм го изпитвал.. не е много приятно да не знаеш какво точно чувстваш но няма какво да се прави - с времето всичко се изяснява само...
Дали момчето може да тръгне със 2рото момиче казах по-горе и тук да довърша.. вариантите са 2:
- или е започнал да се влюбва в нея малко по малко и заради това гледа как и по какъв начин да говори с нея за колкото се може повече неща и да бъде по-общителен;
- или просто я има за приятелка и може да й се довери за всичко, само че при момчетата това е по-рядко срещано.. защото когато едно момче почне все повече и повече да търси обща точка на разговор с момиче и постоянно се опитва да я заговори и прочие, то тогава се подразбира че е влюбен в нея или малко по малко започва да се влюбва..
Еми това е..
Дано по някакъв начин да съм помогнал