.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен
    не е тая.
    и не сам аз автора.
    май ти си във филма..

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    май ти си във филма..
    Щом казваш...
    Иначе знам кой е автора, нали затова беше П.С.
    all day... all night... what the fuck?!

Повече от фен

Re: Красиво момиче

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Здравейте на всички... искам да ви попитам нещо ... значе в момента съм в такава ситуация ... запознах се с 1 момиче(по интернет) чати ме си тва онова на еднаква възраст сме (16) тя не е от моя град... но е доста близко на 10 мин път е ... смл разтоянието не е проблем ... НО тя е мн мн хубава ... като казвам хубава имам предвит да видите некое момиче в някой сайт за запознаства и да мислите,че е факе да не и давате 16 години а повече ... и всички големи "батковци" ги харесват ... и се чуда дали да се занимавам не съм грозен,но наистина тя е мн мн красива ...
    Ми и аз съм минал от там - нищо интересно - страстта отминава, ама всички ти завиждат, че си спал с нещо тооолкова яко
    даже не ме е зарязала тя - просто като приятели сме си по-добре (и да знаеш малко е комплексиращо - щото вс готини пичиве е свалят и все се мъчиш да си на нейното ниво и т.н.)

а бе ти си знаеш! от опит не боли- смело и смахнато и виж кво ще излезе.
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Мега фен
    Тоз пич мн правилно казва...

Бтв ся се сетих нещо.
    Преди 1 2 седмици гледам аз една ей такава дето си беше хубава, но приятеля и съвсем обикновено момче.Под всяка снимка , където са заедно по 50 коментара кво си го земала тоз грозния, бахти идиота и т.н...
    Предполагам, че на момчето няма да му е особено приятно да чете подобни неща..

Сега...
    Как да ти го обясня, че да ме разбереш...
    Различни градове...
    Красиво момиче...
    Сайт за запознанства => 100тина съобщения на ден...
    Огромно самочувствие...

-----------------------------

Невъзможна любов.
    Дай ми аргумент или пример и ми докажи, че греша?
    Брутално,но вярно..А за последният ти пост-не са хората тея,дето ще определят той смотан ли е или не.Ако тя си го харесва,да си заврат мненията .......е,сещташ се къде! :P Евала на мацката,че не се води по акъла на другите!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Здравейте на всички... искам да ви попитам нещо ... значе в момента съм в такава ситуация ... запознах се с 1 момиче(по интернет) чати ме си тва онова на еднаква възраст сме (16) тя не е от моя град... но е доста близко на 10 мин път е ... смл разтоянието не е проблем ... НО тя е мн мн хубава ... като казвам хубава имам предвит да видите некое момиче в някой сайт за запознаства и да мислите,че е факе да не и давате 16 години а повече ... и всички големи "батковци" ги харесват ... и се чуда дали да се занимавам не съм грозен,но наистина тя е мн мн красива ...

интро.
    запознава се с няква кифла в импулс.
    немога моляви се не ми го причинявайте..
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Във турски сериал по бтв може и да стане ама не и в реал лайф.
    Кво мислиш, че ще си каже.
    Писнало ми е да се возя на скъпи коли, да ми подаряват скъпи подаръци и да имам всичко каквото искам.
    Ще си хвана доброто чувствително момче на 30 км от нас и ще заживеем щастливо на село.Ох как ми се доят кравички.
    Доста наивно разсъждавате.
    Материализмът върти света.
    Говорим за момиче на 16 години, не за някаква мутреса! Излез от филма!Това, че гадовете й се натискат, не я прави някаква по-специална особа!
    П.С. Видях я... Това ли ти е неземната красавица?! Напълно обикновено симпатично момиченце. Интересно ако не й беше изрусена косата, дали щеше да я мислиш за чак толкова невероятна...
    Как така я видя ?

vampire_girl_
    МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 10:28 pm
    Там е дал линкче...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Бъди бай хуй и не и прави метани. Преждевременно се занимавай с още 2-3 момичета за да не ти обвзема съзнанието само една. Така и не мога да ти разбера въпросът... но като виждам какво пишеш си мислиш, че не си достатъчно добър за нея. Еми ако си мислиш, че не си достатъчно добър за нея значи явно не си. Имаш два избора. Първият е да си промениш мисленето и да приемеш факта, че тя не е нищо повече от теб и си достатъчно красив за да бъдеш с нея. Вторият е да се провалиш. Ти избираш. И запомни, че жените усещат слабите мъже и, ако покажеш признак на слабост и неувереност ще бъдеш отхвърлен и с разбито сърчице.

Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Брат имах един приятел така се фана с една такава каквато ти описваш.
    Нищо сериозно не излезе, но поне човека си я изплющя и доста хора му завиждаха.
    Ако търсиш нещо сериозно недей се захваща.
    Точно така,такива моми са за хора като мен с бизнес и яки коли,на мен само пурите са ми по сто лева,а не някакви скапани ученици дето тате им дава два лева за закуска.За авторът остават очилатите пъпчиви зубърки с косми под носа
    Зле си. Ако не те съжалявах, щях да ти се смея. Жалък си.

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Достойнството му е майката.
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    и всичко само заради външния вид

FeelMyPain, абсолютно съгласна!... За жалост така стоят нещата
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Голям фен
    Днес стана нещо инт ... тъй като аз си сложих на скипе (inlove) тя ме попита в кой съм влюбен и аз се избягвах въпроса смл овъртах ;d и нещо кво казах и тя вика защото съм влюбена и аз викам в кой и след известно лигавене и овъртане каза,че е влюбена в мен ... след това аз й казах че съм влюбен в нея и така ... Какво мислите по случая

Че е искала да го обърне на майтап и да те разкара, а ти си взел, че си й направил признание

Голям фен
    Че е искала да го обърне на майтап и да те разкара, а ти си взел, че си й направил признание

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Днес стана нещо инт ... тъй като аз си сложих на скипе (inlove) тя ме попита в кой съм влюбен и аз се избягвах въпроса смл овъртах ;d и нещо кво казах и тя вика защото съм влюбена и аз викам в кой и след известно лигавене и овъртане каза,че е влюбена в мен ... след това аз й казах че съм влюбен в нея и така ... Какво мислите по случая
    Мисля, че си нещастник, че не си прочел това, което съм написал, че сте се държите и двамата като 13 годишни и това, което мога да ти гарантирам е, че накрая ти ще си нараненият.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Мисля, че си нещастник, че не си прочел това, което съм написал, че сте се държите и двамата като 13 годишни и това, което мога да ти гарантирам е, че накрая ти ще си нараненият.
    Чак сега ти прочетох коментара ... смл преди 30 мин да е било ... преди тва имах проблем с броузера !

Не сте се виждали още, но въпреки това сте влюбени един в друг... Уоу
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Не сте се виждали още, но въпреки това сте влюбени един в друг... Уоу
    ИМА МНОГО ГОЛЯМА разлика м/у влюбваме и Обич !!!

vampire_girl_
    МнениеПуснато на: Пон Ное 02, 2009 10:28 pm
    Там е дал линкче...
    Зле
    Какво линкче о.О Линкчето беше по повод поста на FeelMyPain.
    Айде,обясни ми,моля те - как авторът ще даде линк в пост от моя профил.
    Я мислете малко,преди да пишете простотии...
    Момичето,което показах си има приятел,който със сигурност не е Авторът.

Голям фен
    Нещо сте се объркали много с тия линкове Как да разбера дали се ебава или нз ?

Отиди на врачка

оф,питай,чакай,наблюдавай... как!? :х

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми радвай се :P
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    Да я питам ли "това което днес каза наистина ли го мислиш ?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си