Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
Здравейте на всички... искам да ви попитам нещо ... значе в момента съм в такава ситуация ... запознах се с 1 момиче(по интернет) чати ме си тва онова на еднаква възраст сме (16) тя не е от моя град... но е доста близко на 10 мин път е ... смл разтоянието не е проблем ... НО тя е мн мн хубава ... като казвам хубава имам предвит да видите некое момиче в някой сайт за запознаства и да мислите,че е факе да не и давате 16 години а повече ... и всички големи "батковци" ги харесват ... и се чуда дали да се занимавам не съм грозен,но наистина тя е мн мн красива ...
Бъди бай хуй и не и прави метани. Преждевременно се занимавай с още 2-3 момичета за да не ти обвзема съзнанието само една. Така и не мога да ти разбера въпросът... но като виждам какво пишеш си мислиш, че не си достатъчно добър за нея. Еми ако си мислиш, че не си достатъчно добър за нея значи явно не си. Имаш два избора. Първият е да си промениш мисленето и да приемеш факта, че тя не е нищо повече от теб и си достатъчно красив за да бъдеш с нея. Вторият е да се провалиш. Ти избираш. И запомни, че жените усещат слабите мъже и, ако покажеш признак на слабост и неувереност ще бъдеш отхвърлен и с разбито сърчице.