.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Не върви..

Не върви..

Здравейте. На 16 съм от Варна и не ми върви в любовта. Може ми защото съм доста срамежлив. Знам, че сигурно много такива случаи е имало тука, но просто понякога немога да издържа и искам и аз да усетя какво е любов. Когато се отпусна съм забавен. Мисля че имам качества и съм подготвен за връзка, но немога да започна, да тръгне към тази връзка, много съм притеснителен - какво да правя?

Мега фен
    Не бъди толкова срамежлив/притеснителен? лол
    Сам си задаваш отговорите.

Любовта идва, когато най-малко очакваш... ще дойде и при теб :P
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Не ти трябва нещо, което не съществува

Аз пък се чудя откога момчетата станаха толкова срамежливи? Не бива, в крайна сметка не хапем

ХАПЕТЕЕ. Не лъжи момчето. Още имам следи от зъби по цялото тяло от 3 различни момичета. Внимавай пич, опитват се да те предразположат и да те ковнат.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не се отчайвай и по-спокойно
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от tihichkoto
    ХАПЕТЕЕ. Не лъжи момчето. Още имам следи от зъби по цялото тяло от 3 различни момичета. Внимавай пич, опитват се да те предразположат и да те ковнат.
    той може да е по-хубав
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от tihichkoto
    Еее сега, панякога.... как да устоиш ?

Цитирай Първоначално написано от stoney
    Аз пък се чудя откога момчетата станаха толкова срамежливи? Не бива, в крайна сметка не хапем
    Абе повечето момчета не са срамежливи, просто аз самият съм такъв. Просто дано това чакане на любовта да има по-бърз положителен ефект. Само с чакане няма да стане, трябва да се действа. На думи много знам, ама на действия нищо не правя. Пък има толкова свясни момичета, дето чакат само малко обработка и са клъвнали. Ех защо така немога да се престраша

Супер фен Аватара на cookie_master
    просто се отпусни

Град
    Валхала
    Цитирай Първоначално написано от resinger
    Цитирай Първоначално написано от stoney
    Абе повечето момчета не са срамежливи, просто аз самият съм такъв. Просто дано това чакане на любовта да има по-бърз положителен ефект. Само с чакане няма да стане, трябва да се действа. На думи много знам, ама на действия нищо не правя. Пък има толкова свясни момичета, дето чакат само малко обработка и са клъвнали. Ех защо така немога да се престраша
    Страхуваш се от отказ По-хубаво да се отпуснеш малко и да се престрашиш,от колкото да стоиш като шушумига.Просто осъзнай че си на 16 и не трябва да ти дреме много много дали някоя ще ти се направи на интересна.

FUNKYZEIT!!!!

Виждам-готов си за любов,а няма момиче....Мисля,че когато момичето се появи на терена,няма да си така срамежлив или поне ще се опиташ да го преодолееш...Нямаш проблем..недей сам да си набиваш филми..Айде пожелавам ти да откриеш любовта

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Не върви..

Цитирай Първоначално написано от resinger
    Здравейте. На 16 съм от Варна и не ми върви в любовта. Може ми защото съм доста срамежлив. Знам, че сигурно много такива случаи е имало тука, но просто понякога немога да издържа и искам и аз да усетя какво е любов. Когато се отпусна съм забавен. Мисля че имам качества и съм подготвен за връзка, но немога да започна, да тръгне към тази връзка, много съм притеснителен - какво да правя?
    Започни да показваш тази твоя "забавност" .. покажи тези качества, които мислиш, че имаш .. нищо няма да загубиш, само ще спечелиш ..

Град
    pz city
    пич поговори с някои приятел където има успех сред момичетата на тфойте години той ще ти каже какво да правиш тука само "клишетааа"
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Отпусни се,примерно. :д
    Цял живот ще живееш на тази планета,така че - свиквай.
    Бъди себе си и допускай хората по-близо,без да се притесняваш толкова.
    Преди харесвах/м /?/ един такъв индивид и намирах това за интересно и сладко,но в един момент се изморявам/изморих ...
    Така,че не се стягай толкова (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си