.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Любов и секс

Чувала съм,че момичетата винаги обикват момчето с което за първи път са правили секс.Наскоро чух и че момче започва да обича момичето което е отворило,защото знае,че преди него не е имала никои друг и ще я обича 98 процента защото ще се радва,че и е първия и има такава като нея.Според вас това възможно ли е?Честно казано не можах да го повярвам,дали едно момче е способно на това?Какво мислите?

Мега фен
    Тва 98 на lоve калкулатор ли го изчисли?

Глупости...
    Може до го/я чувства някакси по-специален/на, но чак пък любов...
    Изключения, разбира се, има ;]

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Глупости, бройкаджиите да не би да обичат всяка девствена, която чукат

Цитирай Първоначално написано от flowerlina
    Глупости, бройкаджиите да не би да обичат всяка девствена, която чукат

не говоря за бройкаджии а за сериозни момчета/момичета

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от stoney
    Глупости...
    Може до го/я чувства някакси по-специален/на, но чак пък любов...
    Изключения, разбира се, има ;]
    и аз така мисля
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    При някой може би е така ..
    Но няма нищо любовно в тва някой да те отвори за 1ви път.

Такива обобщителни изречения ме вбесяват!Така ли не осъзнаха някои хора,че телесното не е от значение в любовта-в тръпката,сексуалността,сим патията-може би,но не и в любовта!Там е доверието там е всичко,което не се брои,не може да се опише с думи и истинността...Не намесвайте любовта в секса...Секса е в следствие на любовта,а не обратното..Тези случаи,в които идва първо секса рядко прерастват в любов.. мнооого рядко...

Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    София
    Я съм бройкаджия, сори
    THE TRUTH IS OUT THERE

Няма такива филми. Едното момиче, което беше с мен за първи път ме заряза кат купчина говна. Ей така й дойде от нищото. Просто ей така си била решила въпросната сутрин. А следващата, която отворих, стана неконтролируема и аз прекратих връзката. След това стана курва. И двете са си били боклуци през цялото време, просто чак сега го осъзнавам.

Град
    Paradise
    Не е така. Ако не си влюбен в някого или поне силно склоннен да го обикнеш, секса не променя нищо.

Еми зависи от човека.Познавам момче, което наистина много повече се привърза към приятелката си след като разбра, че и е първия.Има момичета, които наистина много се привързват към първите им момчета, но повечето в повечето случаи като че ли е така защото си го внушават "Ау сега ще се привържа към него и няма да мога да преживея раздялата ни, защото той ми е първия" е да ама не винаги е така.Понякога момичето много бързо забравя момчето и отношенията си с него..А също и повечето момчета са така- търсят си момиче, с което да го направят за да могат да се похвалят често пъти това са техни приятелки или познати като мислят че постигайки интимна близост ще подобрят отношенията си..
    0bicham te !{~}{~ [h]~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си