.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Как се започва?

Знам как си става всичко в секса сравнително добре, но не мога да разбера как се стига до там. Изкам да кажа, че ми е трудно да си представя неща от рода на лизане и разни такива. Та ако може някой по-опитен да каже..
    П.С.: Ако сметнете темата за ужасно глупава, моля не се злобете.
    П.С.2: Може би има вече такава тема, но наистина не мога да я намеря. (Едва ли е заради изчерпателните заглавия от рода на VyPr0s4eEe..)

Не разбрах много въпроса, но мисля, че питаш как да започнете оралната любов..еми почвате да е целувате по устата, след това бавно, бавно почваш целувки по вратлето, гърдите, коремчето ии така се стига до там. Но баавно и нежно.

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...

Re: Как се започва?

Цитирай Първоначално написано от notmyname
    (Едва ли е заради изчерпателните заглавия от рода на VyPr0s4eEe..)
    Един човек дето да ме разбира оооо направо ми се дига кръвното като видя нещо от тоя род.

По темата: Излезте някъде приберете се,покания у вас,почни да и приказваш за нещо дълго да я замаяш и в един момент почни по нежно и я целуни и си готов

By The Way: Купи презервативи! Да няма после тема "Бременна ли е?" и пак да чупя клавиатури
    Westside rollin' all day, every day

Мега фен Аватара на Hilary_
    хъх аз си го представям така ..

Двамата да сте самички през някоя вечер (в която ще спиш при него) .. ъмм ако ви се гледа нещо можете да си пуснете някое филмче ( ) или да си направите вечеря ( ) .. да легнете, да се гушнете .. целувки, нежни думички .. и постепенно ще се унесеш ии няма да усетиш кога вече сте се съблекли ии кога желанието е на макс .. От там нататък е ясну ..

п.с. ебаааси описанието напраих ..

Град
    морската столица
    А си и девствена

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Ако си момче и искаш да я лижеш - заедно сте правиш си любовна игра ако искаш стигаш до сериозното започваш лекичко да я пипаш с пръсти .. после леко бъркаш облизваш я по вратЪ и после надолу
    Ако си момиче и искаш да смучеш/лижеш/ или там квото искаш - елементарно е целувате се бъркаш му под фанелката играеш си с тялото и му бъркаш в панталона изваждаш му го.. и готово

всъщност точно това е проблемът, не искам да лижа

Уби всичко детско в мен .. как не искаш бе?? Повечето момчета си умират за това?? Защо не искаш?

Ако ти е за 1ви път .. и аз не исках но го направих и от тогава не ми прави впечатление

Да точно и аз това си мислех .. я стигаа .. т'ва, че си попаднал на такава не значи, че всички миришат на некви зелета и глупости ..

Д*ба и скапания общ знаменател ..

Се тая бе.. на мен не ми беше приятно и на бебешко дупе да мирише .. но видях че няма нищо гадно

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

Уби всичко детско в мен .. как не искаш бе?? Повечето момчета си умират за това?? Защо не искаш?
    чакай , чакай момент са твърдиш че всяко момче обича да лиже ?Не отказвам , но не е нещо за което бих умрял ... не ти приемам думите буквално , но малко се шокирах че го точно ти го написа Край ... вече си черната овца на форума
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

сваляш си гащите.
    вадиш двусантовия.
    дървиш го / 4 санта ! /
    буташ и един два пръста.
    слагаш онова жълтото / презерватив/
    вкарваш-изкарваш.

бегай си играй на джунгла с новото слонче ся

/ не съм прос,знам че слоновете не са по джунглите /
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    чакай , чакай момент са твърдиш че всяко момче обича да лиже ?Не отказвам , но не е нещо за което бих умрял ... не ти приемам думите буквално , но малко се шокирах че го точно ти го написа Край ... вече си черната овца на форума
    Иска ти се ..

Не го твърдя аз а са ми го казвали .. споделяли .. чела съм макар и тук във форума ..

Град
    Враца
    Еее така де ... ще се открояваш с още нещо . При теб е въпрос на избор , а при нас на възможност

Еее така де ... ще се открояваш с още нещо . При теб е въпрос на избор , а при нас на възможност
    ??

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ??
    Имах в предвид че ти може да си избираш дали да си различна , а ние ... да сещаш се ...
    ей права ти комплимент

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    С целувка, докосване, притискате на телата...Най-вече се почва с желание да доставиш незабравимо и невиждано удоволствие на партньора си. За мен френските ласки са почти задължителен елемент, но то е свързано с моята си сексуалност. Той ми го прави при първия ни полов акт, както и аз на него.

Голям фен
    инт ми е на колко си години?
    > по темата: целувки страсти започваш да целуваш цялото и/му тяло наблягаш на местата които му/и доставят най голямо удоволствие и така постепенно ....

<< никой не е длъжен да го прави, ще го правиш ако ти харесва само не го отричай преди да си опитал >>

хахаа
    мерси за цветните картинки
    на 15, кажи дали ти е смешно

хаха мисля че по-горните отговори са достатъчно изчерпателни, а относно Hilary_ да и аз от много момчета съм чувала, а и чела, че много обичали да лижат

Град
    ruse
    Ае хора кво има да се коментира толкова щом и момичето иска нахварляш се о нея и даи гаааааазззз

а

Милувчици му е майката
    ОБИЧАМ ТЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си