- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Най добрия интернет browser
абе тва сафари яко ли е бе? зеха ми го хвалятПървоначално написано от ivanstef
![]()
![]()
![]()
Пробвай да видиш как отваря страница, какъв е интерфейса и съм сигурен че ще забравиш операта и т.нПървоначално написано от LittleDude
На ви малко статистика http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp
Аз лично ползвам google chrome, защото е сравнително лек и бърз, и тъй като чат пат правя някое сайтче ползвам вградената в него конзола за javascript и task manager. А също така спазва всичките уеб стандарти.
Преди доста време ползвах firefox, но се отказах от него, защото взе много рам да лапа и стана тромав. Също така няма вградена функция като го отвориш да ти дава бързи линкове с thumbnails, а трябва да инсталираш plug in, който дърпа допълнително рам и затова спрях да го ползвам.
И от опера не останах с много добри впечатления. Също е тежичка, а като реша да дърпаш нещо през нея направо имах чувството, че цъкам някакъв супер тежък shooter. Torrent downloader-a й не може да замени U-torrent според мен.
След като съм се мъчил сумати безсънни нощи да нагласям някакъв си тъп div, който случайно изскача където не му е мястото в internet explorer 6, съм решил, че дори и живота ми да зависи от това няма да ползвам повече на microsoft браузърите. Добре, че както може да видите в статистиката към която съм дал линк, ясно си личи как IE 6 умира.
двете неща които не е е лека и опростенаПървоначално написано от BMEClick
опера пауър.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Първоначално написано от Co0kieGirl
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
Първоначално написано от kidwestern
Това че компа ти е кашон за хляб и на теб не ти върви добре ....не значи че не е бърза,лека и опростена...![]()
![]()
виждам,че си голям фен и юзър на операПървоначално написано от LittleDude
та искам да те питам,дали джаджите натоварват компа или нещо такова?От чисто любопитство,а виждам че си доооста на ТИ с технологиите
![]()
ии питам тук,за да не правя нова тема,в която ще има само 2-3 поста с еднакво мнение
Ако някой друг знае,също да казва естествено :]
Mozilala Firefoxбърза е.. удобна ми е.. свикнала съм с нея.
Вече повечето съм ги минала и все не мога да си намеря нещо, което наистина да ми харесва. Като всеки нормален човек започнах с IE, ама нещо не ми се хареса. Минах на Мозила - и до сега съм си с нея, ама не защото е нещо особено, а защото свикнах вече и съм си направалила настройките както искам и ми е удобно. Google Chrome два пъти я инсталирах и два пъти я деинсталирах. Ми не ми харесва и това е. Операта ми се наложи да я дръпна - като цяло не е лош браузър, ама я ползвам в редки случаи.
Досега единствено и най-много ми е харесало Сафарито - там е истината. Поне за мен. Само да ми мине мързела и да си оправя настройките и зарязвам Мозилата на секундата.
Точно Операта 10 има неща който другите браузери могат да си мечтаят
пробвах сафарито... става, ама операта си рулира![]()
![]()
Аз съм с Firefox, понеже е бърз и стабилен. Има адски много плугини за него, които са полезни. И повечете сайтове са оптимизирани най-вече за Firefox понеже заема най-голям дял от пазара.
FireFox е най-добрия браузър за мен. Минал съм през всичките измишльотини но този си е най-качествен нито бъгове нито нищо дори и на старата кошница не прави проблеми. А операта може ми търка Д-то с голямата си О иконка
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Mozilla Firefox
Тествал съм и почти всички останали браузъри за Windows, но лисицата печели по всичко.![]()
Първоначално написано от thedarkkiss
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
За мен най-добри са IE и мозилата.
IE 8 според мен е по-добър от мозила, прави същите работи, но има и малко подобрения. Мозилата има плъгини и теми, това е яко, а за IE теми немога да намеря.
П.С. Накой може ли да ми даде сайт с теми за IE, разбира се, ако има такъв. Благодаря предварително.
няма товарене... просто предпочитам опера пред всеки друг браузър.Първоначално написано от Co0kieGirl
![]()
аМа Оперката зе нещо мн да товари Ся ще видим сафарито дето ми го хвалят![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
оперката си е най якичкаПървоначално написано от bebzgirl
![]()
![]()
вобще не товарии![]()
Аз имам следните:
Google Chrome
Apple Safari
Mozilla Firefox
Opera
Internet Explorer
Ползвам, който ми падне, но най-често Хром (който става все по-зле) и Мозила. Най ме кефи Сафарито, обаче.![]()
и аз съм с Mozilla !!!![]()
Interneta explorera i mozillata nai me ustroivat![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...