.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: писна ми!

Re: писна ми!

Цитирай Първоначално написано от mylove
    Добър вечер, искам да ви помоля за съвет... Проблемът е следният, приятеля ми никога не отстъпва, постоянно иска той да е правият и никога не прави компромиси, изморих се вече за всяко нещо винаги той е прав, никога не си признава грешките...Вчера се скарахме заради това че сам останала пет минути с др момче а не с него, а аз останах с това момче защото бяхме на изпит и не разбих едни неща с цел да ми ги обясни... Приятелят ми ми дигна скандал пред всички как съм предпочитала другият пред него, даже не ме остави да му обясня... накрая се сдобрихме ест аз отстъпих и той ме изкара виновна за всичко, и каза че е бил прав в случая... Моля ви кажете ми какво да правя... Немога да го оставя прекалено много го обичам...
    dobre pravi6 4e otstypva6... nau4i go da go ceni i vsi4ko 6te e nared

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    зарежи го той много ще иска да се съберете . след като ти обещае 3000 пъти 4е ще се промени ти се съгласи да му дадеш 2-и шанс,но ако го пропилее ве4е край.
    ako misli6 taka ne6tata nakraq vinagi 6te ostava6 s pryst nqkade tam dolu...

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Обичаш,не обичаш,късай го!
    Абе момичета,вие имате ли достойнство!?Забога вземете се малко,защо позволявате на тея същества да ви контролират!

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Цитирай Първоначално написано от Pupcho
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Повечето(всички?) момчета искат все да са прави.
    Може би защото повечето(всички?) момчета СА прави. ;}
    Напротив,АЗ винаги съм права :P
    НИЕ ВИНАГИ сме ПРАВИ
    Брях,брях

Град
    Paradise
    Изиграй му същия номер някой път. Както най-невинно си е седял с някое момиче му вдигни щур скандал, за да види отстрани колко дебилно изглежда това. Току виж схванал намека.

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Почти съм сигурна,че той няма да те разбере (след разговора) и дори ще ти се разсърди,че си мислиш таки работи.Ако стане така,според мен връзката ви ще е изчерпана ..
    Мхм.Не си струва да си губиш времето с човек,който не те разбира за елементарни неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си