.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: писна ми!

писна ми!

Добър вечер, искам да ви помоля за съвет... Проблемът е следният, приятеля ми никога не отстъпва, постоянно иска той да е правият и никога не прави компромиси, изморих се вече за всяко нещо винаги той е прав, никога не си признава грешките...Вчера се скарахме заради това че сам останала пет минути с др момче а не с него, а аз останах с това момче защото бяхме на изпит и не разбих едни неща с цел да ми ги обясни... Приятелят ми ми дигна скандал пред всички как съм предпочитала другият пред него, даже не ме остави да му обясня... накрая се сдобрихме ест аз отстъпих и той ме изкара виновна за всичко, и каза че е бил прав в случая... Моля ви кажете ми какво да правя... Немога да го оставя прекалено много го обичам...

Мега фен Аватара на Hilary_
    След като го обичаш му обясни, че в тази връзка не може винаги ти да си виновната .. в тази връзка не винаги той е правия .. обясни му, че е човешко да се греши и понякога е добре да се правят компромиси, обясни му как се чувстваш, как те кара да се чувстваш след тези скандали .. нека осъзнае, че не може всичко да е по неговите правила .. в тази връзка НЕ е само той!!!

Успех ..

Мега фен
    Повечето(всички?) момчета искат все да са прави.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    След като го обичаш му обясни, че в тази връзка не може винаги ти да си виновната .. в тази връзка не винаги той е правия .. обясни му, че е човешко да се греши и понякога е добре да се правят компромиси, обясни му как се чувстваш, как те кара да се чувстваш след тези скандали .. нека осъзнае, че не може всичко да е по неговите правила .. в тази връзка НЕ е само той!!!

Успех ..
    Благодаря ти за отговора мисля да си поговорим още тази вечер! ако не нз какво да правя вече мн се изморих!

щом си се изморила,ако не се вслуша в думите ти - дай си почивка.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от mylove

Успех ..
    Благодаря ти за отговора мисля да си поговорим още тази вечер! ако не нз какво да правя вече мн се изморих!
    Една малка тайна от мен .. аз бях по същия начин .. поговори с него и му дай да разбере, че наистина е сериозно .. нека си даде сметка какво би могъл да загуби при евентуално не успешния негов опит за промяна .. Искрено се надявам да вложи малко старание, за да се оправят нещата ..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Мммм говорене... xxx Постави го на мястото му. Покажи му, че ако не се държи така както трябва с теб, ще те загуби. Все пак ти не си негова собственост. Казваш, че го обичаш прекалено много, а себе си не обичаш ли? Направи го заради себе си, бъди егоист.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    поговори си с него сериозно и не отстъпвай толкова лесно...връзката трябва да се крепи на доверие и компромиси...по добре го остави сега за да не съжаляваш по късно че си си губила времето,вашата връзка е обречена

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Почти съм сигурна,че той няма да те разбере (след разговора) и дори ще ти се разсърди,че си мислиш таки работи.Ако стане така,според мен връзката ви ще е изчерпана ..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Почти съм сигурна,че той няма да те разбере (след разговора) и дори ще ти се разсърди,че си мислиш таки работи.Ако стане така,според мен връзката ви ще е изчерпана ..
    Има хора, които се нервят бързо и са по-емоционални така да се каже от нормалното...Не бива с лека ръка да "изчерпваш" една връзка заради малко несходство в характерите.

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Може би защото повечето(всички?) момчета СА прави. ;}

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от Pupcho
    хаха Време за реклама.....

Към авторката:
    Единствения начин е да говориш с него...и да му обясниш, че понякога е нужно и той да отстъпи...(в случайте когато не е прав)
    Все пак в една връзка трябва и двамата да правят компромиси...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Научи се да отстояваш мнението и позициите си.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен
    Е поговорете и се уточнете. Не виждам дрруг вариант. Обясняваш как се чувстваш от това нещо и ако и той те обича наистина и му пука за теб, ще се постарае да се поправи.

П.С. Изобщо не съм съгласен с това за момчетата, че искаме вечно да сме прави. Това няма нищо общо с пола. Момче, момиче ти като си тъп и твърдоглав си си такъв без значение какъв пол си, на колко години си, какъв цвят на косата имаш и други такива.

Благодаря на всички за изчерпателните отговори, ще си поговорим сериозно днес вечерта!

Супер фен
    Успех

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    И после пиши какво е станало
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

в един момент ще ти се натрупа толкова много че ще му го кажеш ама точно кратко и без право да успори ако го обичаш и той е ок че винаги е прав остави го да си вярва

Голям фен Аватара на FantaMen
    А от къде знаеш че вината не е в теб.Не го защитавам но приемеш ли го 2-3 пъти.Кажи му да мълчи един път казваш му 2 изречения на кръст после чао и готово.Сам ще се осъзнае и ще те потърси
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Град
    Newp0rt ..

Успех ..
    +

здравейте, поговорихме си и се изяснихме дано за напред да няма такива ситуациии благодаря на всички

с комуникация всичко се оправя

Цитирай Първоначално написано от Pupcho
    Напротив,АЗ винаги съм права :P

Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    А от къде знаеш че вината не е в теб.Не го защитавам но приемеш ли го 2-3 пъти.Кажи му да мълчи един път казваш му 2 изречения на кръст после чао и готово.Сам ще се осъзнае и ще те потърси
    Да, тогава момчето ще си каже "абе аз за да съм с тва момиче трябва да се държа така и така, трябва да направя така и така" но трябва САМ да се осъзнае, трудно ще му го обясниш с думи а и не е правилно ти д аму обесняваш
    Got a hole in my head
    Everything falls right out
    Through my ears, through my eyes
    Makes no difference where you are

зарежи го той много ще иска да се съберете . след като ти обещае 3000 пъти 4е ще се промени ти се съгласи да му дадеш 2-и шанс,но ако го пропилее ве4е край.
    I can't stop myself from loving you <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си