- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Да го духаш бе нещастник !!!![]()
Обичам те!![]()
Просто аз
Идиот! Нещастник! Изпосник! Да ми кажеш всичко това и де ме зарежеш?!?!![]()
Мамка ти нещастна...
![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Как можеш да постъпваш така ?![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Поне да се беше обадил да кажеш,че и тая вечер няма да се прибираш . . . Ейй тва бих му казала на злето![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Обичам те и искам да си си до мен...![]()
Обичам те до болка БЕБЕНЦЕЕ![]()
тиии си ми ваичко всичко
![]()
![]()
![]()
![]()
защо
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Лъжец! Егоист! Лицемер ! ... копеле гадно искам да съм с теб защо ми го причини отново ?![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Побърка се с тоя фитнес,сега цяла седмица ше те издирвам,докато си изпрося да ми напишеш два реда.![]()
![]()
обичам те толкова много,съкровище .. и не знам как бих погледнала друг,ако един ден те изгубя ..
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Бих му казала, че страшно много ми липсва, че искам да е до мен, искам да го гушна, да го целуна и че го обичкам! Ако някой знае лек за преодоляване на любовната мъка по липсата на някого, който е далеч, плс да ми каже каква е рецептата за успокоение... ;(
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
Обърка ми живота , но продължавам да те обичамм
/ на бившата голяма любов /![]()
![]()
Don`t guve a fuck ! xaxa
Продължавай в същия дух,добре се справяш . . ((y)) Още малко ще ти погледам сеира и накрая ще вземеш блока .. !!![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
На Бившия ми ... "Коя част от обичам те не разбра?!Но щом искаш си върви,лицимер такъв!"
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
мило, нали не се сърдиш, че трябваше да празнуваме нова година заедно, ама забравих... ии... за ония пъти, където те изгоних от стаята, защото бях с бившия ми... ама.. ама ние само си говорихме, нали знаешопа, ти беше толкова пиян, че не помниш...
![]()
Знам,че съм виновна.Знам,че всеки път аз тръгвам,а ти оставаш да ме чакаш.Знам,че ме обичаш,но въпреки това си голям инат и се стараеш с всички сили да го прикриеш.Знам,всичко знам.И въпреки ВСИЧКОТО това,много,много,много ми липсваш и няма да спра да се оплаквам,че не си до мен...![]()
![]()
Хубаво е,че те има.
"Е затова те обичам... Само ти си знаеш как ме търпиш"
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Стига се заяждаш с мен.Не виждаш ли колко много съм влюбена в теб?А така секва и малкото щастие,че ако не си близо до мен,то поне си си мой..