- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Като виждам всички други момчета които се държат ужасно с приятелките си, осъзнавам, че ти си най-милото ми и прекрасно същество. Шишко перфектен си в всяко едно отношение. Обичам те![]()
![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
.. ти си всичко, от което имам нужда!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Държа се ужасно,а искаш да изкараш мен виновна.В последно време си пълен тъкап..просто приеми,че те искам такъв каквто беше..
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Най - сладкото си! :P
Значи.Хващам се с едната ръка за топките,а с другата я посочвам и и викам:"Ше те еба яко."
Значи.Хващам се с едната ръка за топките,а с другата я посочвам и и викам:"Ше те еба яко."
Идвай си ,че съм гладна![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Писна ми от глупости .. писна ми да слушам какво си направил .. писна ми хората да говорят!!!!
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Може би .. липсваш ми идвай си по бързооо![]()
Аз се съмнявам !
live for the moment and be yourself ..
ТОЧНО!!!Първоначално написано от NeverTheSame
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ами, аз си нямам гадже в момента, но бих му казала, че едно от най-хубавите неща, който са ми се случвали.
добро утро моя любов всеки ден и пиша такъв смс-в 8 сутринта
Аз,без тебе,не мога да виждам на небето безкрайното синьо..
Ммм..да...да...леко...леко със зъбките baby![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Не искам да ги слушам повече .. незнам кое е истина и кое лъжа вече .. кой лъже и кой казва истината .. ;[[[
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
бих си казала, че съм най-невероятното момиче, което някога съм срещала и че съм превъзходна, невероятна, божествена, необходима и дежда знам кво още бих си казала...
че помня всяка дума и вярвам в червения корсет![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Бих му казала колко много се радвам,че нещата между нас се оправиха,благодарна съм за подкрепата която ми оказва днес,в най-трудния ден от живота ми ... Ако не беше той днес да се бях разпаднала на малки пърченца, но мисълта че той все пак е до мен ме подкрепя ме дига на крака ... И все пак Юни ще им покажем,че е било грешка да ни късат точно на първия изпит![]()
Кога най-сетне ще се отпуснеш?![]()
ей кучко проста нервираш ме !![]()
![]()
![]()
Бих му казала, че... ми се иска да допусне, че греши.
The only truth they can accept is their own.
"Омръзнало ми е, когато се сдърпаме, да ми заявиш да разбера какво искам и че веднага ще ми го дадеш. Същевременно, когато те помоля за нещо дребно, но важно за мен, да забравяш след 5 минути. Любовта не е в огромните подаръци, изненади, а в дребните жестове, които я засвидетелстват!"
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"