- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Брак ли му предлагашПървоначално написано от DevilWish
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Обичам те ! Обичам тееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееее![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Същото.Първоначално написано от Priceless
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Остава и да не е ...Първоначално написано от Assshley
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Решавай-аз или той?!
"НЕ е ли крайно време вече да се прибираш и да ми пишеш ?!? Стига си пил,стегни се малко и ме остави да ти помогна !!"![]()
![]()
![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Явно имате проблеми....Първоначално написано от SoStarstruck
Първоначално написано от ManUnited
Да,прозвуча доста брутално. Просто наистина съм му ааадски ядосана !
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
донеси една бира че дошата ми гори майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
аз пък ша му кажа същото което му казвам когато нямаме тема за разговор : офф пак няма звезди да го е*а ся каде ще гледам отражението ти като се прибера ...? и винаги се заговаряме след тая моя реплика xD
кога най-накрая ще ми кажеш в лицето какво чувстваш към мен .. липсваш ми .. / не сме гаджета,но просто имах нужда да го напиша някъде / ..
Ейй келеш...![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
I WANT YOU![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ехооооо, жива съм, нали знаеш?! Или може би не!? Нормално, ако ме търсеше можеше и да знаеш.![]()
ама ти лууууууддд ли си ве келешкъф подарък за 500 лв ше ми праиш
![]()
![]()
![]()
![]()
If I played you like a toy?
Ние сега си пишем съобщения ,тъкмо ме пита какво правиш и като му казах, че си мисля за него ми вика какво по-точно и аз викам, че те обичам, че ми липсваш, че искам да те видя, а ти какво си мислиш за мен и сега чакам отговора![]()
Маймункееее, стига си се кривил.... ;/
Hilary_![]()
Обичам те толкова много, че ако любовта ми би се изразила физически, земята би се пръснала на безкрайно много парчета!![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Искам да те гушнаааа .. ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!