- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Благодаря ти,че се поосъзна малко най-сетне..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
разкажи малко (ако искаш де) че ми стана интересно? Какво е направил че си му се ядосала...., защото това "и ме остави да ти помогна" доста ме озадачава.Първоначално написано от SoStarstruck
Пияницо долнаприбери се у вас или по-точно остави Иван да те прибере и ми звъни, защото не ми пука на какъв рожден ден си обичам те прекалено много, за да не ми звъниш вече 1 час xdd
:love:
[quote="blondeVIP"]Пияницо долнаприбери се у вас или по-точно остави Иван да те прибере и ми звъни, защото не ми пука на какъв рожден ден си обичам те прекалено много, за да не ми звъниш вече 1 час xdd
:love:[/quotе]
същото![]()
![]()
Дразниш ме.. ама такъв си те искам![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
нещо такова,ма и ако спре да ме дразни пак ще съм доволна,де..Първоначално написано от kombarka
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Николайчооо,обичам те такъв,много те обичаам!!!Как така успя?Как така просто каза и го направи?Как можа да ми покажеш първи този път?Не мога да те позная.Тоест,мога,ти си момчето,в което истински се влюбих през лятото на 2008ма.Не спирай да ме правиш най-щастливата,не спирай да ме караш да си спомням само хубавите неща,остани си такъв завинагии..![]()
![]()
![]()
![]()
За първи път ти.. ме остави да се оправям сама![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Липсваш ми,коте ...![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
не знам как ме търпиш с простотиите ми и всеки път намираш сили да ми прощаваш и да ми помагаш да продължа напред,със теб..обожавам те,мило мое момче..
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Чувствам, че мога да изживея още много по толкова от тези моменти заедно. Кажи ми, че чувстваш същото![]()
Леле така да ме надразни ..!!;@@@@
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Същото с малко допълнение:Първоначално написано от buttertoast
"Извинявай за поредното ми отвратително държаниеЗнам,че се върна в града заради мен и на края супер яко се изе*ах като не се съгласих да излезем,но ти казах,защо съм нервна цял ден!"
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Как винаги успяваш да ме изненадаш?![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Ей,бебчо,перфектното държание вадиш!![]()
Добре,че си ти..![]()
Обичам те!
Когато обичаш някого,напиши името му в кръг,а не в сърце.Защото сърцата биват разбити,а кръговете се въртят вечно.
Ай,ай,не ми се хвали.![]()
Толкова си красиввввв, аз съм такава късметлийка че те имаммм![]()
[-o<
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
. . Знам че си бил пиян и ти прощавам. . не е нещо за което мога и имам сили да те оставя, но това беше най-добрата ми приятелка и ми се иска да се научиш от мен да прощаваш. . и въпреки това те обичам повече от всичко на света, защото съм това което съм, защото ме обичаш! ! ! !![]()
![]()