- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
един човек ми липсва и всичко е безлично едно момиченце а всъщност всичко![]()
Хубаво е,че те има,бебе![]()
![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Къде си![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Аз си лягам ти ако имаш нещо да ми казваш - имаш ми номера. И спри да се правиш на интересен, ПО ДЯВОЛИТЕ !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
+Първоначално написано от FancyGirl
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Обичам те!![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Какво Става??????????!!!!!!!!!!!!!
Стига свириш.Айде идвай си,че ми липсваш.![]()
Ще те пльосна на леглото и ще те хапя, целувам, гъделичкам, мачкам, гушкам сладко мое хубаво момче (лигава съм, ноо те обичам):P
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Погледни си тела ей,мишок..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Милооо да му е*а лаптопа на оня ... Айде оправяй го по-бързо и идвай,защото не съм те виждала от 2 дена и половина и вече лудвам![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мамка ти тъпа недорасла... Ебати ограничения безмозъчен събирачопрахосмукач си
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Продължавай да правиш нещата още по-съмнителни . . давай няма проблем.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Честно казано ииии азз =)))Първоначално написано от Dimana99
Даже му написах преди малко нещо подобно.
Мразя да ми лазиш по нервите и то предумишлено![]()
Хубавецо, обичам теееее толкова многоо![]()
![]()
![]()
Че беше прав за всичко...че се радвам ужасно много,че смме заедно...как ме кара да се събуждам и заспивам с усмивка...ОХ..ОБИЧАМ ГО!![]()
![]()
Утре вечер те искам у нас веднага щом ти свърши изпита,да ми разкажеш как е било.![]()
Именно.Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
![]()
![]()
Какво става с нас, шибаняко? Обичам те, бе, не виждаш ли, майната ти, не си ми нужен...уф, искам те до себе си. Поне веднъж наистина...![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Винаги ми оправяш настроението и успяваш да ми покажеш , че съм ценен за теб.
Обичам те мъник![]()
![]()
![]()
Е че аз ако не мога кой друг бе сладко ?Първоначално написано от ShawnMac
Обичам те толкова много, топлиш ми сърчицето всеки път като ме погледнеш с тези невероятни сини очичкии. Обичам те,обичам те, няма да спра да го повтарям... защото съм толкова ооопс влюбена![]()
![]()
![]()
В този момент - нищо. Само бих се замислила дали има перспектива да продължим...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън