- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
аз самата незнам![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
хей беб знам че ти липсвах но ти на мене повече![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
ко толкова е станало,че си в шок
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Дай ги,дай ги,дай ги само да ги видя,
дай ги,дай ги,дай ги тези страшни очи.
Дай ги във ръцете ми само да ги пипна,
дай ми най-доброто от тебе ми дай.
Ти,ти си яка тупалка,дай да правим вземане,даване.
Ти,ти си яка щракалка,направи ми подло престъпление. /х2
![]()
![]()
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
"Мило, какво ще кажеш да се разделим до неделя!Така и двамата ще имаме достатъчно време да направим каквото искаме"
Ако не беше такъв задник нямаше да съм принудена да ти причиня всичко, което ще ти причиня.
Бих му казала, че страшно много ми липсва![]()
Трагедията е пълна...
ти си абсолютен глупак заради това, което изпускаш, но обичам даже и глупостта ти ...![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
ами на бившия.. нищо всъщност. изобщо нямам време да се занимавам с глупости. много му здраве![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
На бившия бих му казала,че го обичам повече от всичко друго обаче ако си мисли,че съм преглътнала всичко,което направи жестоко се лъже ии .. няма да го бъде това,което той си го мисли.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Липсваш ми. Искам те непрекъснато до мен.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Защо трябва да ме дразниш с такива глупости![]()
Бих и казал че много си я обичкам![]()
![]()
и че не мога без нея и да оздравява по-бързо
![]()
![]()
На бившия :
-все още те обчиам, ама съм прекалено голям инат и горделиво същество, че да дойда да ти го кажа
- не искам някаква ботевградска мръхла да те има без да знае какво сме преживели
- да му разкажа как хората още говорят за нас и затова как глупаво се надцакваме кой с кого излиза (всъщност колко се нараняваме така)
- и едно безпрекословно и истинско откровение : Липсваш ми от дъното на душата ми!Липсваш ми всеки ден!
Просто бих направила всичко, с изключение на това да се преборя с гордостта си..
Трябваш ми,помогни ми!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Моля те, не си отивай. Просто от скала бих се метнала, за да останем завинаги заедно. Не вярвам да имам шанс да си сбъдна тази мечта, защото сме малки и шансовете да останем вечно заедно са практически нулеви, но знам как се чувствам, когато те няма и как светът е в сянка и цветовете избледняват и знам колко сама бих била без теб. Знам, че просто ми се иска да задържа този момент, в който сме заедно, ако щеш - да го замразя и никога да не си отива, да е вечен, за да не ми се налага да изживея и 1 седмица без теб, защото не мисля, че точно в този момент бих могла да го понеса.
Нямам приятелка...![]()