- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Не слушай другите, само мислят как да ни разделят. ЗАВИЖДАТ ... че сме щастливи един с друг :P
За 12 часа без теб вече почнах да изгарям а минат ли повече ,ще изгоря ..от липсата ти
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Яяя си помисли хубаво приятел в мъжки или в женски род е ?![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Майната ти, и тоя път ще оцелея.
Не ми трябваш, никой не ми трябва![]()
Шибаняк, писна ми. Искам мъж, писна ми да съм силна.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
обичам когато ме гледаш така тайничко от другите...още ти пука какво правя и с кого го правя![]()
Да те видим сега какво ще измислиш ..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
само да ти кажа,че адски супер много съжалявам,ии....и ддз.ся сърди се бля бля,аз да кажаа и не беше нарочно,но така се случи,не знаех че ще дойдеш и сори пак
![]()
че мега хипер ултра много го обичам !
Първоначално написано от vesinceto_1989
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
искам просто да си те гушна...знаеш че така се успокоявам![]()
![]()
Оставям те да намериш друга да направиш каквото искаш с нея и ако се почустваш дори малко от щастието както когато си бил с мен. . няма да плачаза теб няма да те търся и няма да чуеш повече за мен![]()
Ти си смисълът на живота ми, обичам те ужасно много, живея с мисълта за теб...![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Че исакм да го видя да го гушкам и да да си го целувам,защото имаме много за наваксване![]()
Обичам те,липсваш ми,ти си всичко за мен,много много съжалявам,няма да се осъмнявам повече в чувствата си към теб.Сега ми дай сила да не се проваля в собствената си игра.
Обичам те,по дяволите, ОБИЧАМ ТЕ!
Вдигни шибания телефон!!!
Имам нужда от малко внимание от твоя страна!![]()
Първоначално написано от Dollystar
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Шишко, обичам те .. но сега се нуждая повече от всякога от теб... искам да усетя целувката и прегръдката ти... YOU ARE MY ALL - никога не съм казвала тези думи на някого, никога дори не съм си ги мислела и като съм чувала дори съм се смяла. Но сега разбирам, че един, един единствен човек може да се превърне в света ти.. а моя свят, това си ТИ.![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Мило,МОЛЯ ТЕ спри да мислиш за онова от снощи!!!Зима е,има сняг,не всички пътища са добре почистени ... Нормално е!Знам,че тази година ти се случва за втори път,но к'во ти пука?!ОБИЧАМ ТЕ и МОЛЯ ТЕ внимавай утре вечер
Не искам да стане някой гаф и да ти идвам на посещение в болницата
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
До сега се опитвах да му кажа нещо подобно. Караме се заради други и то за глупости ..Първоначално написано от blondeVIP
Сега бих му казала пак че ако мисли че ще е по щастлив с тази заради която се скарахме, или някоя като нея .. да ми каже и повече няма да се караме и да се "боря" за него защото съм уморена и ми писна а щом той не иска да промени моне малко нещичко .. да си прави изводите
Жалко е че, винаги се намира някой който ей така обича да прави " мърсотийки " на хотара ...
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Ако имах гадже чисто,точно,просто и ясно щях да и кажа,че я обичам и щях да я гушна . (ако имах гадже.)
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
Първоначално написано от blondeVIP