- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Скиоррчее,внимавай днес в МОЙТА СИ планина.Опасна е,да знаеш.Поне знам,че Боби не ти се връзва на акъла и ще те пази.
И все пак много внимавайте,защото съобщиха за Повишена Лавинна Опасност,да не ми звъннат от ПСС-то,ей!Да ти имам лудата глава..
Обожавам те,ей!
Ми ние не ходим, така че това май не е най-подходящото място да пиша, но все пак....
На този, в който съм влюбена (![]()
![]()
![]()
) бих казала: "Тъпако, като те срещна...
Не ми пука, че си три пъти по едър от мен - ще те пребия заради петък
"
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Мило ще се побъркам заради довечераМного се притеснявам да не стане нещо
МОЛЯ ТЕ,внимавай!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Съжелявам, че бях толкова гадна и ти виках и те биех винаги, когато бяхме заедно, но ужасно много ме дразнеше.Въпреки това аз пак си те обичам![]()
На къде отива връзката ни ?
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Не проваляй сам всичко ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
I L Y
2Pac - Wonda Why They Call U Bitch.mp3
Не мога да дишам ,когато си далеч от мен!!!!!
Видя ли , че можем да се справим с всички трудности слънчице..
Толкова те обичами много ще се радвам , ако се постараем да не се случват такива гадни неща..
![]()
Ти си всичко за мен , не искам да те губя !![]()
че тя дойде в момента в който се бях отчаял от живота и го превърна в нещо адски красиво !![]()
Exorcism !
Липсваш ми! Адски много искам да си те гушна и да почувствам отново, че си до мен. Дано се видим днес![]()
Гледай да си станал преди да съм тръгнала за даскало !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Всъщност истината е,че наистина не мога без теб.;//
Охх днес не можах да те видя,а чаках толкова много![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато не те виждам,нямам настроение за нищо![]()
![]()
че искам да си дойде и го искам[/i]
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
Мило стига си се занимавал с любовницата (колата) си!!!Навън е адски студено и това,че сте се заврели в някакъв гараж не означава,че пак няма да се разболееш!!!Голяма рабора,че още няколко дена няма да я караш ...Здравето ти е по-важно!!!
ОБИЧАМ ТЕ,лигльо0о!!!
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Че го обичам, истински. Че сега той е най-важен за мен, и ще му го докажа, и няма да позволя никой и нищо няма да промени това.
Абе слънце ще спираш ли всеки ден да ме убеждаваш все повече и повече колко уникален си, направо ти се ядосвам вече пууу то бива, бива идеал ама твойто няма никакви граници бе. Обичам те келеш малък![]()
=D>
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Чувствай се свободен, миличко ;]
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Даммммм ..Първоначално написано от Priceless
![]()
За кво не ма отрази като си тръгваше е![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
прибирай се вечееееееееееееееееееееее ееееееееееееее
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3