- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Защо когато си мисля,че нещо се е променило..Повтаряш същите неща и ме нараняваш? Но сега за мен ще е различно.Няма вече да вярвам на 'милите ' ти думички![]()
обичааам те миличко, ти си ми всичко![]()
![]()
![]()
Знам къде отиваш и ме провокираш да изляза и да ти го върна .![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Към бившия - ти си страхливецДаже не дойде като мъж да кажеш нещо
![]()
За теб съм вече Бати Владко a.k.a. Шорам ти на фейса![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
МхммммПървоначално написано от Biskfitka
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Преди малко му го казах ... Интересното е,че се съгласи,но ако го цапна с гипса ...Първоначално написано от Assshley
![]()
По темата:УСПОКОЙ СЕ,бе!!!Ще ходя на ортопед,а не на война ... Нищо няма да ми правят,е най-много да ми сменят гипса заради онзи оток,който имахЕййй панико ... ОБИЧАМ ТЕ!!!
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Яяяя,мислих,че само аз ги говоря тия ;д като чета темата...Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
По темата-пак същото![]()
Абе не си ти .. и аз не си спестявам приказките.Първоначално написано от Biskfitka
![]()
По темата : Обади ми сееееее дрисльоооооооо![]()
Че просто я обичам.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Страхливец.Не можа дори да ми проговориш вчера след всичко. Оправям се и без теб, не е за моя сметка.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Обичам теееееееее![]()
Стига си кашлял, бе, искам да те видяяяя![]()
Айде оправяй се по-скоро, че вече ми писна![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Страхотна си ти си моето момиче днес беше невероятно обичам да те гушкам и целувам![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
като си намеря ще ти кажа![]()
Глупчо,писна ми от твойто нямане-на-компютър.Колко време ще ти оправят тоя тъп хард диск?Както и да е,де,аз така или иначе утре си идваам..
![]()