- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Искаш ли да видиш снимките, които сама си направих малко след като ти ме караше да ме снимаш, но аз не исках?![]()
"Айде мъжки, дръж ми юздите ..."..
![]()
Бих му казала: Обичам те! Ти си причината да се усмихвам дори в най-гадните, тежките, скучните моменти. Ти си човека, който супер уважам и ценя . Не знам какво повече мога да кажа, но поне ще го кажа от сърце ...![]()
Happiness is a journey [not a destination]*...
липсваш ми, Тръпчинко![]()
![]()
осъзнаваш ли изобщо колко много те обичам?
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от girlche
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
Мило0о утре вечер след 00:00ч. си само мойГостите ако искат нека си стоят в другата стая,но ти ще си при мен и ... мисли му
Ще те видим,колко си силен на действия,защото вече и двамата знаем много добре,че на думи сме силни и двамата ...
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
понякога адски много ама МНОГО ми лази по нервичките.. |( |( |(
Първоначално написано от Assshley
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Искам да ти ухапя носа![]()
![]()
Обичам те, обичам те, обичам те...
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Че е абсолютен кретен. И ми липсва.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Благодаря за прекрасния следобяд,благодаря ти че те има че си с мен обичам те адски много просто ми спираш дъха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Нищо не е същото вече, нали ? И аз, и ти го усещаме .. няма ги разговорите по 1-2 часа по телефона преди да заспим, няма ги предишните обръщения и милички думи, които ми казваше, няма "Обичам те" .. не съм го чувала от 1 месец поне, ама така, че да ми спре дъха и да ме накара да се разтопя, както беше преди ... но не мога да те оставя, просто не мога ....
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Всичко започна спонтанно, много искрено. Разбирахме се без думи, не беше нужно да си казваме каквото и да е.. И двамата искахме едно и също, търсехме едно и също.. посвахме си и го усещахме и двамата. Някак вътре в себе си месеци наред знаех и зная, че си моята половинка, нещо, в което вярвахме и двамата.. и нямаше причина да не вярваме - случващото се помежду ни беше неописуемо.. Показвахме си го и си го доказвахме постоянно. И за мен още е нещо неописуемо.
Готов ли си да загърбиш всичко това, което се случи, заради някаква грешка от миналото?.... Аз не съм лош човек и не съм сгрешила спрямо теб .. Грешката е само моя и само аз ще съжалявам за нея, но не приемам, че може да провали връзката с човека, който е всичко за мен.. Аз приех случилото се с теб, приеми и ти моята случка.
Ако любовта е достатъчно силна, тя би продоляла и много повече.
Обичам те, липсваш ми.
Жалко, че няма да го прочете..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от shmurkam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата-еем къде си ве,защо тръгна с друга,не си ми вечИ гаджИ![]()
Обичам те от тук..до края на света ! (:![]()
If I played you like a toy?
"Баси как може за такива глупости да ми се сърдиш?Ако искаш да ме зарежеш, си кажи директно, кви са тия работи изведнъж от нищото почваш скандали... нали се сдобрихме вече, нали си бяхме дали шанс кво стана? Боли ме, че все аз ти ходя по ... квото и да става, искам да усещам, че ме обичаш, че за теб знача нещо... тва разбираш ли го? И как може да кажеш, че не те обичам, след като буквално живея за теб? Кво ти става бе ебаси, наистина ли мислиш, че трябва да ме забравиш? Недей ми го причинява, аз съм безумно влюбена."![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
МРАЗЯ ТЪПИЯЯЯЯЯЯЯ ТИ НАЧИН НА ЖИВОТТТТТТТТ .. мразя като знаеш,че се притеснявам,че те няма,защото просто не искам да се притеснявам,а да знам,че си си в къщи и всичко е наред и да знам,че утре като станеш и като се оправиш и излезеш ще се прибереш ..мразя ги теяяяяяяя идиотииии,които ти се пишат приятели .. ИСКАМ ДА ГИ ЗАСТРЕЛЯМ ВСИЧКИ,защото не ти,а те ме карат да се чувствам ЗЛЕ,защото те няма .....![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Защо направо не ми забиеш кол в сърцето? Така поне наистина ще умра и няма да се тревожиш за мен. Бъди директен, повярвай ми, вече съм подготвена. Знам какво ще стане, знам, че пропилях всичко, знам, че няма да си признаеш, че си най-виновен, знам, че искаш да ме мъчиш. Просто знам...
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.