- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Пфф защо не се спреш ? Внимавай днес как ще се държиш. Важно е.
Извинявай за снощи,но наистина не разбирам с какъв акъл реши да ми звъниш в 01:30ч.?!Вярно е,че във втория СМС казах нещо,което не трябваше,но ... бях нервна![]()
... но няма да му го кажа ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Бих му казала, че ми липсва и нямам търпение отново да съм в прегръдките му![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Боже какво си гадно. ОоПървоначално написано от 3oPuTy
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хмм , вразумил си се ? Няма да бързам да се радвам. Виждаш ли какво направи с мен ? Да ме е страх да се радвам.. само ни погледни.
Въобще не съм гаднаПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Искам си те. Ясно ?
Обичкам те, мило! Какво да правим тая вечер?![]()
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
На бившия бих му казала че е вече на 21 години с акъл на 13годишен.
Дразниш като се държиш такаАко искаш да продължим да сме заедно внимавай как ми говориш и се научи да казваш "извинявай" в подходящия момент, а не чак когато те навикам, че даже "извинявай" не си ми казал, при положение че ти си бил виновен за всичко
![]()
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
^ Когато в една връзка има някакъв проблем са виновни и двамата и е тъпо да обвиняваш само човека срещу теб за това
По темата:
Дяволче,не мога да повярвам,че утре стават 3 месеца,от както сме заедно!!!Хах,а като се сетя,че не исках да излизаме само двамата,защото ме беше страх да не се получи нещо подобно и да си развалим приятелството,а то к'во стана
![]()
ОБИЧАМ ТЕ,лигльо!!!
Обвинявам го щото наистина той е виновен. Нищо вече не е същото..той се промени, обсебил се е от мен. Вманиачил се е и не ме оставя да дишам. Тва не е любов. И на всичкото отгоре се чуди що се отдалечавам от него с всеки изминал ден..той ме отблъсква без дори да го осъзнава..и ми е болно, че се получава така щото го обичах..може би и все още го обичам..дълбоко в мен. И при положение, че има човек който също има чувства към мен и се държи с мен, така както винаги съм искала..серизно се замислям как да постъпя.Първоначално написано от 3oPuTy
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
Ти сериозно май си мислиш, че ти вярвам?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ЛеЛееЕе днес и вчера бяха най-хубавите ми дни от супер много време.Иде ми да изкрещя на всички, че съм луда по теб.Страхотен си.Обожавам те просто.По дяволите не искам да се влюбвамммммНе искам така да си ми завъртял главата, но е факт.........ааййййй липсваш ми още сега
Първоначално написано от SiNiStEr
Липсваш ми... много ми липсваш...
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
айде да се раберем вече, защото ще изключвам скайпа![]()
и много те обичам![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Същото .Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Тъпак, знаеш обаче къде да целиш, че да боли най-много, нали?![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Гаднярчее , видя ли , че можеш да се разнежиш , видя ли ?
ХАХАХАХАА. Успях , направих те отново моето момче.
И то само за един следобяд. Да не казвам голяма дума ама..
Обичам те много , така да знаеш !!!
Щом мислиш,че аз се бъркам,защо не направиш така,че да ти повярвам?!
Не,че не ти вярвам и сега,но имам нужда да ми го доказваш постоянно,както в началото,когато все още не ти вярвах на 100%![]()
Към бившия: С Т Р А Х Л И В Е Ц!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Бооже тва ли ти е проблемът?Първоначално написано от XxTheOnexX
Аз си мечтая за капка внимание поне, ама не... той тряа се прави на интепесен 24/7
![]()
Кво бих му казала ли... ми... "Не оценяваш нищо, така ми се иска да може дори да за малко да си с друга да видиш разликата, вярно няма да и пука толкова за здравето ти и тн, ама поне ше видиш кво значи да ходиш по гъза на някой."
Постъпи грешно... с правилното момиче.
към БИВШАТА
кого лъжеш сега?
ОДИН!!!