- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Че ще се грижа за нея и ще пробвам винаги да съм там. :>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Имам чувството ,че всички са против мен и ,че никой не ме разбира ..не ме харесват и ..някак си съм аутсайдер.. единствения човек който ме кара да се усмихна в това сиво ежедневие искам да знаеш ,че си ти ! Родителите ми не ме разбират... а хората, които останаха до мен вече са само 2ма- 3ма.. но незнам дали и тях да броя.. Всичко изведнъж се завъртя.. а аз гледам отстрани ..толкова много неща станаха напоследък.. за толкова кратко време,че още немога да си обесня всичко.Всякъш всички ме лъжат и са против мен... какво става ?! С нетърпение чакам да ми се обадиш,а когато пропуснеш всякъш сичко ми изчезва.Тези дълги разговори по телефона.. гласа ти.. смеха ти.. ме зареждат с положителна енергия,дори и когато се караме..Просто ми харесва ,когато ми говориш,а и дори и да мълчим ,тишината пак е красива,поради простата причина ,че ТИ си от другата страна ! Искам да ми доказваш колкото се може по-често ,че ме обичаш!Искам вече да си до мен.. не искам да пускам нито за миг ръката ти ..защото така дори и да си до мен, ми липсваш ! когато стоя на стола пред компа ти ,а ти лежиш на леглото,осещам,че все едно си на 100 км от мене ..леле ,осъзнаваш ли колко много те обичам ? Искам да ме гушниш и да не ме пускаш ;( .Много мразя като се разминаваме така ..се едно ти си някаде много далеч ,а аз немога да те достигна ! Искам да усещам ,че ме обичаш,че за теб значя нещо ,защото всички тези рязки промени и това отношение на др спрямо мен ме убива.. и ти си този който ме крепи! Та аз всеки ден се събуждам с мисълта за теб ,първото нещо което виждам на телефона си е твоята снимка ..отвам на даскало мислейки си за теб... прибирам се мислейки за теб.. лягам мислейки за теб!Аз буквално живея за теб..за твойте прегдъдки и нежни докосания и думи... и ако не ми вярваш, опитай да укротиш сърцето ми ,всеки път когато се видим ! Мразя когато знаеш,че се притеснявам за теб и знаеш ли защо ? Защото просто не искам да се чувствам така ... искам да знам ,че ще се отидеш и ще се прибереш след училище,мразя ги тея които ти се пишат за приятели ,а всъщност чакат удобен момент да те преебат..мразя ги,защото те ме карат да се чувствам зле когато те няма ! А аз няма да мога да го асимилирам ..ако нещо ти се случи,смисъл защото си имам само теб като упора и подкрепа ..давам всичко за теб!Айде кажи ми ся правилно ли е всичко което казвам ..или се бъркам нещо ? Аз просто съм влюбена в моето мече ...Липсваш ми Захарче !
![]()
If I played you like a toy?
Нямам гадже, но ако имах бих му казала ...............
Много те обичам![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Вече не сме заедно,но бих му казала "Липсваш ми,много ... дано се срещнем отново някога,при по-добри обстоятелства. "
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Искам да му кажа и вече му го казах,че през каквото и да преминава,каквито и трудности да среща аз ще съм до него и няма да го пусна,защото го ОБИЧАМ адски много и бих дала всичко само и само да е добре.![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ми .. мии .. май нищп. Нямам какво да му кажа вече![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Беше толкова сладко...не можахме ли да останем още мъничко?
![]()
И... бих му казала "Обичам те", защото не съм го правила от доста време, а искам, просто не усещам момента.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
"Обичам те!!" нщ др точно в този момент ^.^
Обичам те,Антонио!!!!
Обичам те шматко , ела при мен:P
Ставайййййй шматкооооооооо![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Стига си си оправял стаята бе. Аз не си я оправям толкова. Ебати спретнатия си. Не мога да те дишам.![]()
![]()
И аз така... Абе да не ходим с един и същ?Първоначално написано от Priceless
И любовното ми положение е така
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Бейби искам времето да спре за да мога да съм вечно с теб защото няма нищо по важно за мен от теб на този свят![]()
![]()
![]()
Обичай не този, който ти казва
"Обичам те", а този, който те пита
"Обичаш ли ме"!
http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls
твърде много ли искам ...
знам вече не съм ти интересна , кажи какво да направя и веднага ще го направя ! Значиш твърде много за мен ... а май не го разбра
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
ХахахаПървоначално написано от mrazqkindergarten
Ми няма да се очудя .. познавайки си моя човек ..
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
липсваш ми.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Лигльо0о0о0о ... ставай бе!!!
Аз не спинкам,а ти спинкаш ... не може така![]()
А и довечера ще се цупиш като ти кажа,че ми се спи и искам да се прибирам,нали?!
Едит:Той пък взе,че се събуди![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Слънчицеееее с нетърпение чакам да се прибереш от работа и да се видимммОбичам те безкрайно много ти за мен си всичко
![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Искам те на секундата!
Wanting, needing, waiting
For you to justify my love
Hoping, praying
For you to justify my love
Толкова ми се иска да те видя и да те гушна![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!