- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
пак няма да дойдеш.Не мисли, че ще седя в къщи и ще те чакам.Излизам...С бив6ия...просто така е, но ти ако го разбереш олио ше пикаеш, но сам си ги правиш тея работи....
СУПЕР МНОО СЪМ ТИ ОБИДЕНА,просто нямаш идея колко..вече не ми пука как се чувстваш и дали ти пука за мен,защото начинът,по който се държа,когато за мен беше ТОЛКОВА важно и ново и това,че успя да ме накараш да се чувствам максимално зле за нещо,което ще помня цял живот,няма да ти го простя.очевидно винаги мислиш само за собствения си хуй,а на мен точно такъв човек не ми трябва,така че ще си поговорим като се видим..
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
Обичам те повече от всичко на тоя гаден свят. Ти си единственото хубаво нещо на него за мен! Бих дала всичко, да си мен в тоя момент.
I may not look like much,
but I`m pro at pretending to
be a ninja.
Иска ми се да си до мен![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
йеееееейййй утре ще се видим![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нямам търпение да те гушна
йееее и ще ми носиш анцука на адидассссс и като го нося ,ще се сещам за теббб .. и за сладкото ти дупе на което е стоял
знам че не издържаш когато облека твоите дрехи и ми стоят супер широко и сладко ..,така че неможеш да ми откажеш .. а и ми трябва за физическото
хах а в събота ако е хубаво времето ще дойда ..и тогава ... ще падат дрехии и задръжкиии .. ляля
![]()
въй ща обия .. пълниш ми главата с тая чалгия .. а после като ти пусна хаус се разбиваш.. ааа мн си хит ър
![]()
![]()
МАЙ ТОКУ ЩО МИНА МИТКО С КОЛАТА
човека не издържа бате.. ай да правим партия за изпалки в Славейков в Бургас
оффф мило прибирай се вече от даскалооооо ..за къф чеп си там
обичам теееееее
![]()
![]()
![]()
If I played you like a toy?
Искам да му кажа,че въпреки всичко още го обичам и ми липсва адски адски много!![]()
Не е нужно да му казвам нищо. Само ще му се усмихна и ще го целуна. Понякога думите са ненужни.
Прецака се сам.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Изкара ми нервите неска ;хх Как може да се прайш на сърдиш ?! Знаеш,че не е истина,обаче продължаваш.Добрее вее ..
Обичам теееее обичам те обичам тееее![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
казвала ли съм ти че обичам начина по който се усмихваш![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Защо не си до мен сега???Обичам те!!!
Обичам те,Антонио!!!!
Абсолютно!Първоначално написано от kamy
Нещо такова е и при мен (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ААА мъник, пипнах теее!!![]()
Първоначално написано от gabi7u
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ха ха ха и аз като cookie_master бляяяяяяяяяяяяяя щото си няам гаджеее![]()
![]()
![]()
hip-hop
бих му казала '' досега не съм ти казвала същност колко значиш за мен''
Писнало ми е от приятелите ти .. !![]()
рамо до рамо със себе си...
Кой е наред?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!