- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
По дяволите обичам те!And it makes ме happy
Първоначално написано от Priceless
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Оф...ебаси...Ти дори не знаеш,защо си с мен...............Нямам желание да съм с такъв човек и не ми пука,че в неделя ще те видя!
че мн мн го обичам![]()
ИзвинявайНо пак излизам с него...
![]()
![]()
По-силно е от мен
![]()
![]()
И все пак ще се видим ли за последно?
Търся думи, с които да те задържа, търся думи, на които да повярваш, искам да те убедя, че има смисъл, но... не се получава.
Може би тази вечер ще е последния ми опит. И ако не успея, то поне ще знам, че това е последния ми шанс да те прегърна отново... за последно. Искам да ти кажа сбогом в очите, ако усетя че го искаш...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Първоначално написано от guinessgirl
Защо не си до мен?![]()
Просто аз
Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
![]()
wow маниаци- любимите ми.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Как ще има...Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
Само още един левъл, хайде само и тоя бос тука да го гътна.. ама чакай сега фармя злато..
![]()
![]()
![]()
По темата:
Сменяй тъпата песен на скайп, че ще те убия..
"Обичам те ужасно много слънчице ти си всичко за мен липсваш ми и и утре като се видим просто ще те изям защото си най сладкото ми бонбонче"
Пратих и го преди малко като смс![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Изобщо искаш ли да сме заедно..пука ли ти?..Щото грам не си личи..ако искаш излизай ако искаш ми пиши ако искаш ми звънни..................вече се изморих да се правя,че всичко е наред![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
същото...Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
the same here.;//Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Fuck you asshole,I don't want you back!!![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Радвам се, че те има и те октрих.
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
Първо, много яка тема да си изкараш всичко от душата...
Искам да ти кажа, че много те обичам, но искам да знаеш че това, че не ти пука за мен вече ме трови и ме убива бавно.Искам да знаеш, никоя жена не обожавам като теб, никоя няма твоя аромат, никоя не кара сърцето ми да трепти, никоя не ме кара да се чувствам като малко дете в прегръдките ти , а не като зрял мъж!Благодаря ти за 2-те години и 5 месеца, в които беше неотлъчно до мен, караше ме да се чувствам жив, а за това че се промени към мен-ако вината е само моя и не в някой друг, то тогава аз не искам да обичам никого и да му направя живота ад!!! Целувам те, знай, че ми липсваш!!!
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Това просто ме разтърси.......Първоначално написано от beiho
По темата - Мамка му, искам да си тук и да те прегърна ......... Без теб ми е толкова пусто и самотно...... Обичам те!
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Много те обичам. Много !