- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Обичам те, а ти не го разбра. Защо не си до мен сега? Всеки ден си в моите очи, все си мисля "Остани!", но не искаш да повярваш, че това пред теб съм аз, че аз ти простих, че отново искам да съм с теб. Защо не ми вярваш? Защо трябва да страдаме и двамата? Не е ли по-хубаво отново да сме си заедно? Отново да се прегръщаме и целуваме така страстно, че всички, които минават покрай нас да ни завиждат. Няма ли пак да е така? Няма ли отново да вярваме в любовта? Или любовта е това? Какво очаквахме двамата от нашата връзка? Ние се обичахме силно, и още се обичаме, но някой ни спря да сме заедно. Някой ни попречи да сме щастливи. Сигурно така е трябвало да стане, казваш ти, но аз не вярвам в съдбата. Аз живея за всеки миг, защото утре може да не е като вчера. Може изобщо да не дойде. Казват, че времето лекува, но нашата любов не можа да се излекува. Откакто сме разделени, мисля за теб още повече, отколкото преди. Защо любовта е толкова тежка? Защо хората страдат така? Искам да е както преди.. Не мога вече.. Не искам да живея.. Единственото нещо, което ме спира да направя крачката до смъртта си ти, и ако не ми помогнеш, ако не ми кажеш, че още ме обичаш, аз ще умра. Излъжи ме, че още ме обичаш, че изпитваш нещо към мен, излъжи ме, но не ме оставяй да умра. Не искам да сме заедно, ако ще има още такива болки, искам да знам, че и ти изпитваш нещо към мен, нещо което винаги ще те спре и теб. Ще те спре да направиш нещо, за което ще съжаляваш.Обичам те. Няма да казвам думата "винаги", защото знам, че това винаги, съществува и след смъртта.
Докосни ме поне за миг, докажи ми, че трябва да живея, че мога да продължа напред. С теб съм силна, каквото и да става.
Още летя в облаците, още те обичам.
{ }
'ша та счупя копеуееееееее !![]()
![]()
Само да ми паднеш ахх ..![]()
![]()
Обожавам те слънчице ..![]()
Първоначално написано от gLypChenCee
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
"прости ми по дяволите! не го направих нарочно. ти си единственото хубаво нещо в живота ми, ти осмисляш дните ми и не знам как бих живяла без теб""
FUCK-тически не ме интересувате..
Не знам дали те обичам, само знам, че за нищо света не искам да те загубя. Тези дребни проблемчета са преодолими. Разбери, че не искам никой друг да заеме твоето място, никой друг няма да ме кара да изтръпвам само с поглед, с докосване ....НИКОЙ ДРУГ! Не искам да се събуждам от гласа на никой друг, не искам да заспивам са ничие друго 'сладки сънища'. Не искам да прегръщам никой друг в най-трудните и най-щастливите си моменти. Не искам да ме опиват ничии други очи, в ничии други я няма онази магия. Не искам ничии други ръце и целувки - в тях я няма топлината на твоите. Не искам да заспивам в ничии други прегръдки. Не искам да чувам ничии други мили думи - само твоите имат смисъл и стойност. Не искам да преживея с никой друг страхотните моменти, които никога няма да забравя как сме изживяли. Искам само едно - ТИ ДА ПОВЯРВАШ В МОИТЕ ДУМИ!
Виждам, че сме онлайн по едно и също време, а това кара сърчицето ми да е по-слънчево и от най-слънчевия ден, Слънчо![]()
Good luck, Bad luck, Luck...
Знаеш ли, никога не си бил момчето, за което съм мечтала. Никога не съм си представяла себе си с такъв човек в ролята на "моя половинка". Не харесвам хора като теб, не харесвам хора с такъв характер. Не харесвам нищо в теб. Или по-точно не харесвах.
От мига, в който те видях, около мен всичко изчезна. Остана само и единствено ти. И онзи момент, в който изпитах нечовешко удовлетворение. Очите ми светеха за това, че те виждат. Сърцето ми туптеше от вълнение, а душата ми се усмихваше. Караше и мен да се усмихвам. Всичко това, което си ти, всичко това, което направи с мен ме задържа с теб завинаги. Част от мен ти принадлежи, не защото си ти, не защото аз съм с теб, не защото сме прекарали 2 години заедно, а защото ме накара да обикна дори онова, което не харесвах.
А сега какво? Влюбена съм в теб до уши, обичам те три пъти по-силно и обичам себе си за това, че съм с теб. Обичам живота си, защото ти го направи достоен за моята собствена обич. Обичам всяка утрин, защото виждам теб в лъчите на слънцето. Обичам всяка вечер, защото се сещам как луната се отразява в безкрайните ти очи.
На кратко ти за мен си любов. Щастие. Живот.
Моята половинка.
![]()
![]()
нещо за пингвини(:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Да видиш сега хубаво ли е![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Лапни го ?![]()
![]()
Искам гуш![]()
Приготви се за утре... ще ти скъся живота![]()
кажи ми мой ли си? общ ли си ..признай си поне ..
за жалост си нямам гаже, но ако имах щях да му кажа "обичам те бе слънцеееее![]()
![]()
![]()
![]()
" :P
Аз като те видя ще ти кажа за какъв се мисла малка долна к******e