- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Защо трябваше така да става снощи ?![]()
Ами аз преди малко й го писах, ама не знам дали го е прочела, а толкова хубаво се получи, че искам да го прочетете и вие:
"
Значи ти ще си си ТИ. А аз ще съм облаче или, ако искаш Облачко, като в някоя анимационно филмче (ама тогава става сложно, щото няма да има кой да нарисува толкова красива анимационна героиня колкото си ти)...И искам да дойде облачето (аз) при теб, когато ИМАШ НУЖДА от мен най-много. Искам да си жадна и да ти сипя прясна, хладничка водичка в красивата уста. Даже, нали съм облаче, искам да стана на водичка и да премина първо през сладките ти, възбуждащи устни, след това през белите зъбки и накрая да се докосна о езичето ти, което също да ме докосне и да ме опита...Настръхнах! Първо устните ти, които само ще ме усетят, а после и езичето ти, което хем ще ме усеща, хем и ще ме вкусва...Сега ми се прииска и да ти е топло. И да съм ЛЕДЧЕ. Така ще мога да ти дам хладинка. И да се топя бавно в устните ти, на езичето ти, в устата ти. Ето това ще е супер...Да пукна на място, ако някога по-рано съм си представял това. НИКОГА не съм си представял да съм ледче или вода и да съм в нечия уста. Кълна ти се повторно! Просто ти ме вдъхнови и подсети да го искам, и да го измисля...Накрая, искам да съм и сладоледче, за да може хем да ти е хладничко, хем да ти е вкусничко и, хем, разбира се, аз да се топя в устата ти...И като се разтопя докрай, просто да заспя в блаженство...
И последно - като съм облаче искам и да те изкъпя. Да те обливам с топъл дъжд първо по косата, после по цялото личице, и така, надолу - вратлето, раменете, гърдите, коремчето, краката...
Спирам до тук, защото ако продължа и ще трябва да започна да целувам монитора (само защото на него са думичките ти и снимките ти)...
Вълшебно просто, никога не съм писал нещо такова...еххх...
Good luck, Bad luck, Luck...
loVE yoU и толкоз![]()
![]()
![]()
с ръка в нейните гащи щях да си прося секс и след 3-4 минути в образа на скитника щях да си получа своето![]()
Да пишеш на български с английски букви е като да пишеш с ла*на по стената, чете се, ама не е приятно!
м да, нещо в този дух...Първоначално написано от soul1199
трябва да скъсаме ... съжелявам ...
но знам че ПАК няма да мога да му го кажа![]()
"..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
но от нещастните си гърди ще те изтръгна
и даже спомена за теб ще удуша.."
Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам..
Съжалявам за всичко. Обичам те страшно много.![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Помниш ли какво си обещахме? Къде отиде всичко това? Къде отидоха надеждите за най-прекрасната ваканция? Къде отиде всичко за което мечтахме заедно? Къде отиде голямата къща, която щяхме да имаме когато пораснем? Къде отиде ти .. и все пак те Обичам много.. и ти го знаеш.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Пф.. бейб, един смс няма да оправи положението, нали знаеш ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Сашееее, искам масаж, бейби!![]()
![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
оОО Ще получиш масаж + бонусПървоначално написано от shmurkam
![]()
![]()
![]()
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
You rock, honey.Отивай на тоя концерт и ги разбий, дори да вали дъжд не спирайте да свирите ! Знам, че можете да взривите публиката !
![]()
Съжалявам само, че не мога да съм там, но знаеш, че съм с теб, пък и сценичната треска хич не ти е позната .. whew.
Тъпак такъв пак не се обади снощи !!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Беше сладко, че вчера не си отишъл на дискотеката, защото "не можеш да ходиш да се забавляваш без мен"![]()
![]()
Благодаря за снощи...беше толкова сладко.
![]()
Жалко, че ще се видим чак утре, но... ще чакам.Гуш...
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Смотаняк.
Мило ,знам че ти е тъпо за дето не дойдох неска ..но просто неуспях да сваря да напрая всичко съжалявами на мен ми липсваш много и аз много те обичкам
ноооо ..нали знаеш кво ще става от 31ви до 3ти
![]()
![]()
обичкам те бе мечо ..само още 3 дена
![]()
If I played you like a toy?
имам да му казвам мн неща..надявам се да успея да ги кажа тази вечер а след това да става каквото ще!
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Копеле нещастно спри.Просто осъзнай колко те обичам ..
гледай само да не е късно..![]()