- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Ами, че страшно много го обичам, и ще се боря за него и знам че и той ме обича някъде дълбоко в себе си и каквто и да казвам никога няма да пожелая да преживееш същата болка като мен!
Мами, знам, че си многоооо зле тази вечер, ама айде да отделиш време да се обадиш на ПРИЯТЕЛКАТА си поне за малко ПО ДЯВОЛИТЕ !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И аз, днес ме изоставиПървоначално написано от ByK
самичък
![]()
Иначе бих и казал:
Нека простим грешките си един на друг и да опитаме отново, защото НЕ знаеш, колко ме нарани!![]()
![]()
Това беше възможно най-тъпото нещо за което можехме да скъсаме .. обичам те.. но ината ми е прекалено голям за да ти го повтарям до като не ти се набие в главата макар да знам че няма смисъл .. Обичам те.. чуваш ли обичам те.. това никога не ни е било пречка.. знаеш ли колко много ме нараняваш.. нима забрави .. мечтите ни.. нима забрави как ми казваше, че ще сме заедно въпреки всичко.. нима забрави мен..![]()
хей, споко
ако е наистина толкова глупаво скъсването ви ще трае ден-два и ще се разберете, нагледал съм се на такива неща
дано и при вас е тъй, стискам палци
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
скъсахме щото нито моите приятели го харесват нито неговите приятели ме харесват.. представяш ли си за що за глупост!?Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
но не.. няма да се оправи.. щом и двамата казахме край.. няма на къде повече..
Да ама аз го обичам супер многоооооооооооооо
![]()
![]()
![]()
![]()
Глупчоо .. отишъл си на училище .. мухаха .. все пак си ме послушал .. ^^ До довечера колко време имаа .. искам пак да си говорим 2 часа, обаче тоя път за хубави работи .. и да не ти се приспива в 10, че аз умирам като легнем и ти заспиш и си скучая .. ;D
Ооо и аз това искам да му кажа..но още не съм го оставила......Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Буди ме по-често така ... :P
Вече не мога да се дърпам. Искам те Слънчо.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
ОБИЧАМ ТЕ, ПОВЕЧЕ ПЪК!![]()
Ей .. олигофрен !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
нямам гадже, начи бившия:"Майната ти, шибаняк, не ме заслужаваш, ти си плъх, няма да те потърся само на инат, иначе ако знаеш колко те обичам, но няма, няма, няма, вече си минало, нали така каза за мен."
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Че заради курвенските му номера от преди сега аз трябва да се занимавам с някакви патки.![]()
аааааааааааааааа точноПървоначално написано от shmurkam
Ама вчера си ме търсила 1 час на игрището в базовото, нищо, днес пак съм там ако решишПървоначално написано от shmurkam
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
да те еба у парцала скапан!
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
Обичам те, мишоче !!![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
ооооооооооффффффффффффффф защо сичко се забърква така вееее бахти филма кфо ли не прая за да се видимтрябва да лъжа наще че съм на селото на най добрата ми фрка за да дойда на тфойто .. а майка ми иска да говори с бабата на фрката ми
и как мислиш да я напрам като баба ти няя се навий да лъже наще накрая ще го ям големияяя
няма обхват на селото ти .. и като ми се обадят и видят че не дигна ко ше стане ? ем ше звъннат на мойта фрка и като разберат че не сме заедно КУРЕЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ АМА ЕДИН ТАКЪВ ДЕБЕЛ МАЗЕН
СМЯТАЙ за да се видим набивам наще в ебах му филма даже и аз се обърках вече
3 дена да се наслаждавам на ласките ти или да ми се свива корема от притеснение че може дфа сгафя яко ?!?!?!?!?!?!
измисляй нещо има 2 варианта -да остана у вас в Бургас за 2 дена и да кажа че съм в мойта фрка или да идем на село за 1 ден аз да се прибера а ти да останеш щом баба ти иска ..оффф
не съм те виждала от 3 седмици като хората
а сега се подлагам на ебаните лъжи за да може да си прекараме хубаво.. само че после ако наще разберат ..да не се чудиш що не ми дават да те видя
нз мисли бързо защото в 4 трябва да тръгвам.. а още не съм си оправила багажа и не съм оправила нещтата с баща ми.. иска да говори с теб ? ко ше му кажиш ...'ааамиии дааа тя Елито ще дойде на село и ще се ковем
нз ама накрая доста ше ми се ослади ако се получи
но пък адски много ме е страх да не ми се обадят и да нямам обхват и да търсят приятелката ми която не е с мен
или баба ти да не се навие да каже че съм на нейното село вместо на тфоето ииии ТОПКИ
..но какво да правя като те обичам и ми липсваш адски много ..ше го ям накрая .. ноо
![]()
If I played you like a toy?