.
Затворена тема
Страница 52 от 72 ПървиПърви ... 24248495051525354555662 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 1797
    Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ами, че страшно много го обичам, и ще се боря за него и знам че и той ме обича някъде дълбоко в себе си и каквто и да казвам никога няма да пожелая да преживееш същата болка като мен!
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Мами, знам, че си многоооо зле тази вечер, ама айде да отделиш време да се обадиш на ПРИЯТЕЛКАТА си поне за малко ПО ДЯВОЛИТЕ !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Държиш се глупаво

Не искам повече и двамата да се занимаваме с глупости.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    нямам такова..

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от ByK
    нямам такова..
    И аз, днес ме изостави самичък
    Иначе бих и казал:
    Нека простим грешките си един на друг и да опитаме отново, защото НЕ знаеш, колко ме нарани!

Град
    ForSaken city (:
    Това беше възможно най-тъпото нещо за което можехме да скъсаме .. обичам те.. но ината ми е прекалено голям за да ти го повтарям до като не ти се набие в главата макар да знам че няма смисъл .. Обичам те.. чуваш ли обичам те.. това никога не ни е било пречка.. знаеш ли колко много ме нараняваш.. нима забрави .. мечтите ни.. нима забрави как ми казваше, че ще сме заедно въпреки всичко.. нима забрави мен..

хей, споко
    ако е наистина толкова глупаво скъсването ви ще трае ден-два и ще се разберете, нагледал съм се на такива неща

дано и при вас е тъй, стискам палци
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    хей, споко
    ако е наистина толкова глупаво скъсването ви ще трае ден-два и ще се разберете, нагледал съм се на такива неща

дано и при вас е тъй, стискам палци
    скъсахме щото нито моите приятели го харесват нито неговите приятели ме харесват.. представяш ли си за що за глупост!? но не.. няма да се оправи.. щом и двамата казахме край.. няма на къде повече.. Да ама аз го обичам супер многоооооооооооооо

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Глупчоо .. отишъл си на училище .. мухаха .. все пак си ме послушал .. ^^ До довечера колко време имаа .. искам пак да си говорим 2 часа, обаче тоя път за хубави работи .. и да не ти се приспива в 10, че аз умирам като легнем и ти заспиш и си скучая .. ;D

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    сори,че трябваше да става така
    ..и без това не вървеше..нека да останем поне приятели
    Ооо и аз това искам да му кажа..но още не съм го оставила......

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Буди ме по-често така ... :P
    Вече не мога да се дърпам. Искам те Слънчо.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

ОБИЧАМ ТЕ, ПОВЕЧЕ ПЪК!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ей .. олигофрен !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    После каьи кой се държи като лапе ... Дано поне не се налага да се разделяме заради такива глупости
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    |На 3еМяТ@|
    Цитирай Първоначално написано от CherryS
    ОБИЧАМ ТЕ, ПОВЕЧЕ ПЪК!

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Пу да ви го ...

Град
    Where streets have no name
    нямам гадже, начи бившия:"Майната ти, шибаняк, не ме заслужаваш, ти си плъх, няма да те потърся само на инат, иначе ако знаеш колко те обичам, но няма, няма, няма, вече си минало, нали така каза за мен."
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Че заради курвенските му номера от преди сега аз трябва да се занимавам с някакви патки.

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    нямам гадже, начи бившия:"Майната ти, шибаняк, не ме заслужаваш, ти си плъх, няма да те потърся само на инат, иначе ако знаеш колко те обичам, но няма, няма, няма, вече си минало, нали така каза за мен."
    аааааааааааааааа точно

Град
    Where streets have no name..together with HeR
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Ама вчера си ме търсила 1 час на игрището в базовото, нищо, днес пак съм там ако решиш
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

да те еба у парцала скапан!
    АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Обичам те, мишоче !!

I'm inlove with a criminal...

липсваш ми ..
    Имало едно време..

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ооооооооооффффффффффффффф защо сичко се забърква така вееее бахти филма кфо ли не прая за да се видим трябва да лъжа наще че съм на селото на най добрата ми фрка за да дойда на тфойто .. а майка ми иска да говори с бабата на фрката ми и как мислиш да я напрам като баба ти няя се навий да лъже наще накрая ще го ям големияяя няма обхват на селото ти .. и като ми се обадят и видят че не дигна ко ше стане ? ем ше звъннат на мойта фрка и като разберат че не сме заедно КУРЕЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ АМА ЕДИН ТАКЪВ ДЕБЕЛ МАЗЕН СМЯТАЙ за да се видим набивам наще в ебах му филма даже и аз се обърках вече 3 дена да се наслаждавам на ласките ти или да ми се свива корема от притеснение че може дфа сгафя яко ?!?!?!?!?!?! измисляй нещо има 2 варианта -да остана у вас в Бургас за 2 дена и да кажа че съм в мойта фрка или да идем на село за 1 ден аз да се прибера а ти да останеш щом баба ти иска ..оффф не съм те виждала от 3 седмици като хората а сега се подлагам на ебаните лъжи за да може да си прекараме хубаво.. само че после ако наще разберат ..да не се чудиш що не ми дават да те видя нз мисли бързо защото в 4 трябва да тръгвам.. а още не съм си оправила багажа и не съм оправила нещтата с баща ми.. иска да говори с теб ? ко ше му кажиш ...'ааамиии дааа тя Елито ще дойде на село и ще се ковем нз ама накрая доста ше ми се ослади ако се получи но пък адски много ме е страх да не ми се обадят и да нямам обхват и да търсят приятелката ми която не е с мен или баба ти да не се навие да каже че съм на нейното село вместо на тфоето ииии ТОПКИ ..но какво да правя като те обичам и ми липсваш адски много ..ше го ям накрая .. ноо
    If I played you like a toy?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си