- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Към бившия по скоро - С нея си, а на улицата тичаш мене да прегръщаш .. Изчезни от живота ми говедо!Вече знам, че не си заслужаваш!
![]()
Моля се операцията да мине добре..![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
кротко секс машино, кроткоо ..![]()
Трябва ли да ме вбесяваш по тоя начин и да ме караш да се чувствам зле?
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ИСКАМ ТЕЕ!![]()
Искам да чуя гласа ти![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Пишат коментар относно това, какво биха казали на гаджето си ако имаха.Първоначално написано от MilenMns
![]()
Или изобщо не пишатПървоначално написано от Take_That
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Priceless
Да, това също![]()
Не знаеш какво ще става ако дойда наистина, нали ? ...![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
ГЛУПАКККККККККККККККККККК КККККККККККККККК (sun)
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Липсваш ми... казах ти го, и мога пак да го кажа. Знаеш ли, осъзнах че съм пикла, която се цупи/сърди за глупости... да.![]()
Благодаря, че си до мен.![]()
![]()
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Вече ми липсваш. Иска ми се да си до мен, да се гушна в теб и да се събудя до теб на следващия ден![]()
Миличко, обичам те, ама повече... нали знаеш!!! {P}И нали знаеш какво ще ти се случи след три дни като се видим? {P}
И нали знаеш, че цялото ще те изям? {P}
И нали знаеш, че си давам живота за теб? {P}
И нали знаеш, че ти обожавам гласчето и нямам търпение да си бъбрим по цял ден? {P}
И нали знаеш, че всяка секунда с теб е неповторима? {P}
И нали знаеш какво означаваш за мен? {P}
И нали знаеш, че ми липсваш страшно много и че като се видим ще бъдеш намачкана и нацелувана адски брутално? {P}
Днес година и един месец... и нали знаеш, че ще има още много пъти по толкоз? {P}
И нали знаеш, че ще ти кажа някои работи на ушето и после ще го захапя? {P}
И нали знаеш колко сълзи ще паднат и колко прегръдки? {P}
И нали знаеш, че ще затапим много хора? {P}
Обичам те!!! {P}
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Amii s1krovi6te zlatno moe ..ne znam za6to si si vt1lpilo 4e si me obi4a6 pove4eznae6 istinata
sled 3 dni nali znae6 koi 6te e po-brytalno nama4kan nacelyvan i t.n.
t1rjestveno ti zaqvqvam 4e 6te te ydo6a sladylko mal1k ot me4eta est i 6 te celyvam dokato ne ti iztr1pne malkoto ezi4e sladko
Misi za prekrasniq den ii za razgovorite iiii da OBI4AM TE LIGLIO MOI!!!! 6te si pati6 :*
P.S. srry ama obstoqtelstvata ne mi pozvolqvat kirilica (t1p linux)
Обичам те,Антонио!!!!
you are my fucking everything (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
бих му казала ЧЕ АДСКИ МНОГО ГО ОБИЧАММММММ И ЧЕ Е НАЙ-ПРЕКРАСНОТО НЕЩО В ЖИВОТА МИИИИИ
![]()
![]()
![]()
П.П: Тамън му го казах![]()
Ела да те цункам гадинке мамина![]()
![]()
![]()
Ужасно мн те обичам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
+1Първоначално написано от danielchety
И + още нещо: тъй като след малко заминава на работа - като си дойдеш, познай какво те чака.![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
М'да, всичко е повече от добре.Довечера ще те...
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Сладура ми той бее ..![]()