- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
"Ехоо ,момченцее,съществувам все още,няма да е зле да се сетиш за мен.."
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Първоначално написано от playhard1
И аз се зачудих как да го напиша. Ама БХ !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
..обичкам те слънчуу.. (h)
Даа , и аз това си мислех ...Първоначално написано от xPafx
Кретен , ако не се обадиш , спирам картите ^ ...
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Само на един човек, който ми е в сърцето бих казала нещо - правиш грешка и ще съжаляваш ,но след времеЗащото сам знаеш колко е 'добър' ,добрия ти приятел, а още не знаеш, аз на какво бях и съм готова за теб
![]()
Ох и аз се надявах да не беше станало така ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Не съм вярвала, че някога ще го кажа, ама .. моля те - остави ме. Не ми е до теб в момента.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Идвай си по бързооо!!!
Хайде вдигни проклетия телефон.![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
СбогомЗащо ли ? Хехе не смятам да давам обяснение нито на теб нито на който и да било казах ти лош съм сега дано вече ми повярваш
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
" Не ставаш, отпадаш, но все пак ти си решаваш. И с мене и с него накрая сама си оставаш... "
Mm...bad boyyПървоначално написано от Faces
![]()
Hilary_![]()
Постъпката ти отново ме нарани...... Не знаеш вече колко пъти е ставало така.....Но отново ще си кажа "както и да е, не е кой знае какво"
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
много ме разочарова ...
I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens
Обичам те!
Не спирам да ѝ го казвам.
Най лошия babyПървоначално написано от Priceless
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
^ Yep.. знам, baby![]()
Hilary_![]()
Хехе ти много неща знаеш бях го забравил...радвам се че ми напомниПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
^ Е това вече не го разбрах ..![]()
Hilary_![]()
Утре не искам да те виждам ... пък.
Така до събота ще си луд.![]()
Първото ни пътуване заедно.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Хаха явно наркотиците вече са ми разяли мозъка :P Бе мисълта ми беше че се радвам че го помнишПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
Или моя, или твоя .. а може би и на двамата ..Първоначално написано от Faces
А иначе .. знаеш, че винаги точно това съм харесвала в тебе ..
Остава и да не помня...
Hilary_![]()