- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Отдавна не си бяхме мечтали така, Йохи. Искам да знаеш, че това ми е едно от любимите неща, които правим, когато сме заедно. И е много хубаво. Направо си е красиво. Знам, че ни е рано да мислим за меден месец, дечица, къщичка, (дори) работа .. ама понякога толкова искам да бъда с теб завинаги, че направо си представям всичко в живота си с теб до мен. Прекрасно е. Ти,мечтите ни и всичко между нас.
Искам те завинаги, Ники. Завинаги до мен.
Липсваш ми . .
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
прекарах един невероятен ден....щастлива съм когато съм до теб..love you![]()
На село си - няма те в скайп, вече спиш - не искам и да те будя. Седя като откачалка на РСто . Чувствам се страшно самотна. Някак си е тихо,празно наоколо ...
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
... не бе, няма лошо да пишеш![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
И аз теб мило!!!!Първоначално написано от dqvolcheto9
![]()
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Тъпак .. снощи пак ме излъга, нали ?!![]()
Едит: Да, наистина се надявам да ти е излязал късмета със .. "страаааааааашнаааата кака"![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
измий чинийте и днес![]()
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
Че е само моя!!!![]()
![]()
![]()
Ако имаш нещо да ми казваш казвай го направо.![]()
Човек, остави ме, зарежи ме, махни се от мен просто .. щото аз няма да мога да го направя.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от buuu
@ Pricelessbe strong, girl!
а иначе... съжалявам за това, което направих и затова, че не ми повярва, че не беше с цел.сега отменяш срещата ни за утре и се чудя дали е заради мен или заради изпитите... не знам до кога ще мога да се боря с твоето недоверие в мен, ужасно ме изгаря.
Отново се запиля някъде ... ама карай. Ако искаш не се и обаждай,няма проблем. Само се моли утре да е хубаво времето,че ще отида някъде да се застрелям.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Ти луд ли си да ми въртиш такива номера бе... Щи го изкарам през носа само си ела, бедна ти е фантазията, колко ми е богато въображението...Знаиш ли кога щи са рамине тфа, а... НА СЪН!!!![]()
![]()
Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..
+ Дааа,да пренебрегвай ме още малко тия дни няма никакъв проблем.Чувството е прекрасно .. ще го усетиш скоро като и аз започна да го правя.Първоначално написано от Priceless
С твоите камъни по твоята глава.
Деба,теб те боли,мен ме боли.Има ги чувствата,но я има и болката.Това ,което си причинихме може ли да бъде забравено..можем ли да си простим?![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3