- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Нямам си приятел, ама сигурно бих му казала че го обичам (ако е така) или че искам да си го гушна![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
ела да те гушнааа![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
'мрън, мрън, мрън .. що не ми се обади вчера о.О .. искам днеска в паркчето ^^'
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Че съжалявам за всички мои грешки,че е най-важния човек за мен и ме е страх да не ме замени с друга и да се разделим... и че винаги ще го обичам и ми липсва през цялото време когато не сме заедно.(Тези неща съм му ги казвала много пъти,но няма да спра да ги повтарям)
1. Каква е ситуацията![]()
![]()
![]()
![]()
2. Ако ситуацията е пред раздяла... Бих казал, че я обичам.... тя е целия ми живот и не си представям живота без нея...
П.П ако я обичам естествено
It's too late...
"Виж сега, решавай кого обичаш, решавай ще говорим ли или всеки път ще ми казваш 'нищо' или 'няма значение', решавай ще продължаваме ли двамата или всеки ще поеме по пътя си"
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
Днес ми е такъв един ден .... самотно ми е, тъжно ми е. Бих му казала, че много го обичам... и се надявам да не стане както преди, защото няма да имам сили пак да минавам през всичко това...![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
офффф мушмул обарни ми повече вниманиеееееееееее![]()
![]()
![]()
If I played you like a toy?
липсваш ми много![]()
![]()
обичам те![]()
...it's the first day of the rest of your life!![]()
![]()
![]()
"Обожавам те... ти ме караш да се чуствам като най-щастливото момиче на планетата..! "
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Имам оградка от зъбите ти на ръката ми ..![]()
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
Идиотче, идиот си ама нали си мой...![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Вярно ли ще си счупиш краката, ръцете и ребрата заради мен![]()
![]()
еlsy![]()
"ЗАЩО така постъпваш???"
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
той не ми е гадже, но бих му казала, че е прекалено глупав да не ме забележи и да продължава да си търчи след нея при положение, че "тя не знае какво иска""""![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Че супер много си го обичкам и е най-ценният за мен и не искам да го загубя![]()
![]()
![]()
Защо не си истински :Нямам гадже
Първоначално написано от kombarka
![]()
Къде си бе келеш? Броя до три и да си тук!![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Бих го целунала .![]()
че ми се ходи на разходка и че ми се яде един голям сочен мазен дюнер с мнооого, мноооооооого, мнооооооооооо го сос и че искам да си пограем на по интимно![]()