- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Че с всяка изминала минута я обичам все повече и повече!![]()
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Вече започвам да се изнервям. Караш ме да се чувствам виновна за нещо, за което въобще нямам вина.
По дяволите, какво лошо съм направила, че съм излезнала навън с братовчед си? И по дяволите, от къде да знам, че той ще докара приятелите си? И по дяволите, защо ми казваш "Ходи "там" с братовчед си". Цупиш ми се дори когато излезна с Вики - ПРИЯТЕЛКАТА МИ.
Прекаляваш.
И по дяволите, вдигни си шибания телефон.
Има ли за какво да ти се извинявам? Защото вече го направих хиляди пъти. Пределно ясно ти е, че те обичам достатъчно и не бих позволила подобни глупости да съсипят връзката ни... просто се вземи малко в ръце.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Първоначално написано от onestar
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Че беше невероятен (sun) [ 10.04.2010 - Най-страхотния ден.. ]
Love !![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Изкрено ти благодаря, руса патко! :>
Няма да ме нараниш пак,защото в такъв случей и аз ще го направя!
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ммм, този твой инат ми е добре познат. Да видим до кога ще издържиш.![]()
Струва ми се, че ще стане интересно...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Днес имах нужда от теб.Аз те видях де, но след това пак се нуждаех от теб.Това може би е хубаво .. поне за теб =)
Максимално - изнервяш ме !
Съжалявам, че така се получава, ама така го чувствам. Съжалявам, че те наранявам, защото не заслужаваш. Прости ми, но знам, че ме разбираш, и затова те уважавам...
Маймунке, извинявай много, че така стана .. знаеш, че рано или късно щеше да стане, нали? И ти беше пределно ясно, знам го. Нервите ми не издържаха, ама не мога да се върна пак за пореден път. Искам го, но не мога ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Миличко ,пиши ми едно съобщенийце, защото си ми нужен![]()
Ох колко успокоително ми подейсваха думите които ми каза... наистина малко корема ,който ми се беше свил на топка сега се отпусна и съм по-спокойна . Утре и на даскало ще се расея малко ... и да се надяваме да ми доиде М скоро![]()
Обичкам те![]()
If I played you like a toy?
Връщай се по - бързо .. не мога без теб !
рамо до рамо със себе си...
Миличко, адски се радвам, че ти хареса.
За мен беше удоволствие.![]()
ии те обичам дивак![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Вече ми липсваш, а не съм те виждала само от час и половина. Искам си те при мен ПЪК. Искам си те. Искам да ми мирише на теб винаги. Айде вече да идва Събота..
![]()
Защо ме караш да се държа по тоя ужасен начин?;[[[
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Липсваш ми !!! Обичам те миличко!!!!![]()
![]()
![]()
Обичам те,Антонио!!!!
Че я обичам повече от всичко на света!!!![]()
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Бейб, част от сърцето ми винаги ще е твоя. Обещавам ти. Сега просто си тръгни .. без въпроси, без нищо .. просто си тръгни.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Така ми се иска вече да те гушна. Имам нужда от теб, липсваш ми!![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!