.
Затворена тема
Страница 67 от 72 ПървиПърви ... 1757636465666768697071 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 651 до 1 675 от общо 1797

нещо се поотдалечихме това бъоще не ми харесва ,все още те обичам,но ако не направиш нещо тръпката ще си отиде...

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Ти си психично болен. Бягай се лекувай. Обаче много ми харесва тая твоя непредсказуемост.

Град
    Bulgaria
    СТРАХ МЕ Е ДА НЕ ТЕ ЗАГУБЯ !!!! ;(

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    точно в момента искам да и кажа да ходи да си ***** и ****** **** ***** цензорирам защото има малки деца
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Ти заслужаваш нещо повече дори от най-доброто отношение, което мога да ти дам. Обичам те, наистина, и искам да сме заедно. Но знам, че не ти си "моят човек". Понякога ме е страх да не те нараня заради него. Не знам защо стана така, не трябваше да става така. Ако някой ден моето решение има последствия върху теб, да знаеш, че наистина съжалявам.

Голям фен Аватара на p0lina
    Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    към бившия : ТИ СИ ШИБАН ПРОСТАК,КОЙТО НЕ ЗНАЕ КВО ИСКА... ДУХАЙ

+1 и от мен на същото мнение съм за моя бивш глупак, но се радвам, че поне рано го усъзнах !
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Щастлива съм,че си с мен,щастлива съм,че ме искаш.Обичам те,само теб и никой друг.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    "Не мога, НЕ МОГА, НЕ МОГАААААААААААААААААААААА "

А как ми липсваш..
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Липсваш ми много бебенце!
    Нямам търпение да дойде 12-ти и да те видя
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Обичал ли си без да те обичат и страдал ли си както страдам аз сега ?
    Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
    и да кажа: " Всичко мога да направя."

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Мило надявам се когато се завърнеш В Стз да ми се обадиш... Чакам те... Останаха по-малко от 2 дни и не съм сигурна ка дишам още... Задушавам се. Знам че си ангажира с тези изпити, но ако ти остане поне малко време моля те отдели го на мен. Не искам да те притискам, просто желая повече от всичко да те видя!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Липсваш ми!Нямам търпение да дойде понеделник!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    офф кво да те прая ве
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

"Не, слънце, и днес не ми хареса когато ми каза, че бившата ти случайно се е настанила при вас ... "

Обичам те ... липсваш ми ужасно много
    To the world you may be just somebody, but to somebody you may just be the world.<3

Град
    In the middle of Nowhere
    Включи си телефона е хидра ...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

ей пуфф... обичам те много... още един прекрасен ден с теб.. сексии .. чакам неделята да те видя ии да тее изям..;д обичам те наестина много.. плезльо

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    Мило надявам се когато се завърнеш В Стз да ми се обадиш... Чакам те... Останаха по-малко от 2 дни и не съм сигурна ка дишам още... Задушавам се. Знам че си ангажира с тези изпити, но ако ти остане поне малко време моля те отдели го на мен. Не искам да те притискам, просто желая повече от всичко да те видя!

Ох, в почти същото положение съм и ааз ;(;(;(

Pls Sunshine, когато се върнеш във Вн ми се обади, много се нядявам wikenda да излезем на кино ;( дано не си прекалено tired и ми отделиш малко време, липсваш ми ;(
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Ти луд ли си как може да искаш такова нещо от мен я си помисли пак

че е моят живот...

Защо, мамка му, попадам все на такива като тебе?! Безчувствен, малоумен пън нещастен, повече не ме търси не искам нищо общо с теб!! ..

Град
    Плевен
    Ами аз му бих казала, че ми липсва страшно много и че нямам търпение да го видя в понеделника. :P
    ♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си