- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Благодаря ти за всички наши мигове. Благодаря ти, че ме правиш толкова щастлив, колкото не съм и подозирал, че мога да бъда. Благодаря ти, че ми търпиш глупостите. Благодаря ти, че вярваш в мен. Благодаря ти за това, че винаги като сгафя, ти си готова да ми простиш. Надявам се да го правиш и за напред.Обичам те !
![]()
![]()
![]()
Прочетох доста коментари и просто като се сетя моето момиче какво инатче е тя е толкова силна че в труден момент е много трудно да е размекнеш не да е накараш да плаче а просто да докоснеш сърцето й
ние за 1 година минахме през много и всеки път с различно и някак се тя е такава че трябва да бъде изненадана за да бъде самата себе си както е през останалото време и също така наистина трябва да и благодаря за всичко защото просто не мога да опиша с думи какво е на сърцето ми сега и както се пее в една песен на Respect :
''щастливети сълзи в очите са за тебе''
Бих му казала че супер много го обичам и знам че връзката ни започна при много странни обстоятелства, знам че сме заедно само от половин година, но всичко се разви много добре и много бързо. Имали сме трудни моменти но това е така защото и двамата сме инатчета. Казвам му и ще продължавам: той е най-хубавото нещо което ми се е случвало. От него искам само да е супер силен и да се оправи защото не искам да го загубя и немога. Само на 16 е :ххх Мн си те обичам Алексчо
![]()
![]()
![]()
Не щото сa пραзнu в глaвaтa .,
a щото сa пρaзнu в съρцaтa. ;]
Бих му казала страшно много неща точно в момента, но при положение че знам как ще реагира не ми се занимава отново с караници... Но това разстояние наистина убива всичко в мен и май вече взе да си личи.. Искам да сложа край на всичко това.. э![]()
хех момичетата доста хубави неща казват :P
А по тематаа ... Ако имах гадже щях да и кажа ,че мн я обичам и че е свичко за мен![]()
![]()
~~ Music = LIFE !! :]]
Нуждая се от теб, но не става така, когато си поискам, защото си на работа![]()
чи искам в моменто до е до менннннннннн и да се гушкамееееееее![]()
Тъпо се държа/държиш..ама те обичам,бе..
Тъп си кат' шотландска гайда, ама и аз не ти отстъпвам никъде. Дано сега, през почивката, да успееш да я пласираш някъде таз' малка пишка дет' толкова я пазиш.
Знам, че си търсиш поводи, ама.. много явно ги търсиш тия поводи. ;дд Пределно ясно ми е какво искаш, ама все си мислех, че ти не си глупав.. и ти е пределно ясно, че няма да стане. Обичал ме? Моля ти се... Само дет пак се влюбих..е, късмет.![]()
обичааам те многоооо !!!!!
му boy
Грандиозен автогол, слънце.
Не знам как може да си толкова глупав.. Нали все някой ще се намери да ми каже, бе, тиквеник [:д] Имал чувства.. Видяхме ти чувствата, видяхме и колко спазваш обещания, и колко си некадърен да лъжеш. Не съм ти била само за "това"?! Е, за кво бях?! Не си я заслужавал и ме е яд, че не я слушах.
Яд ме е, че точно в тебе се влюбих..
Толкова много неща правиш,който не ми харесваха,но като станах като теб ми би шута,просто видя,какво си ти нали.За теб 6 месеца бяха нищо май,но на мен ми липсваш ужасно много бих дала всичко да си до мен.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вечер,когато си лягам нямам търпение да се съмне и да ти чуя прекрасното гласче.Ти си всичко за което съм мечтала винаги.
същото!!!!!!!!Първоначално написано от theonlyone92
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
спокойно, слънце (:
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Обичам те !![]()
Just smiley..! (:
Чакам те, мушмороче.![]()
![]()
the naughty look. <3
мммм знаеш ли че ми се прави секс и се чудя с кой да бъде![]()
![]()
Кое си требе, оно си го сака!
Ти боклук мръсен долен, не искам да те виждам. Пали бе, чуваш ли бе? ПАЛИ БЕ!
Имам една дума за теб: ГРЕДА !