- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Имам чувството ,че всички са против мен и ,че никой не ме разбира ..не ме харесват и ..някак си съм аутсайдер.. единствения човек който ме кара да се усмихна в това сиво ежедневие искам да знаеш ,че си ти ! Родителите ми не ме разбират... а хората, които останаха до мен вече са само 2ма- 3ма.. но незнам дали и тях да броя.. Всичко изведнъж се завъртя.. а аз гледам отстрани ..толкова много неща станаха напоследък.. за толкова кратко време,че още немога да си обесня всичко.Всякъш всички ме лъжат и са против мен... какво става ?! С нетърпение чакам да ми се обадиш,а когато пропуснеш всякъш сичко ми изчезва.Тези дълги разговори по телефона.. гласа ти.. смеха ти.. ме зареждат с положителна енергия,дори и когато се караме..Просто ми харесва ,когато ми говориш,а и дори и да мълчим ,тишината пак е красива,поради простата причина ,че ТИ си от другата страна ! Искам да ми доказваш колкото се може по-често ,че ме обичаш!Искам вече да си до мен.. не искам да пускам нито за миг ръката ти ..защото така дори и да си до мен, ми липсваш ! когато стоя на стола пред компа ти ,а ти лежиш на леглото,осещам,че все едно си на 100 км от мене ..леле ,осъзнаваш ли колко много те обичам ? Искам да ме гушниш и да не ме пускаш ;( .Много мразя като се разминаваме така ..се едно ти си някаде много далеч ,а аз немога да те достигна ! Искам да усещам ,че ме обичаш,че за теб значя нещо ,защото всички тези рязки промени и това отношение на др спрямо мен ме убива.. и ти си този който ме крепи! Та аз всеки ден се събуждам с мисълта за теб ,първото нещо което виждам на телефона си е твоята снимка ..отвам на даскало мислейки си за теб... прибирам се мислейки за теб.. лягам мислейки за теб!Аз буквално живея за теб..за твойте прегдъдки и нежни докосания и думи... и ако не ми вярваш, опитай да укротиш сърцето ми ,всеки път когато се видим ! Мразя когато знаеш,че се притеснявам за теб и знаеш ли защо ? Защото просто не искам да се чувствам така ... искам да знам ,че ще се отидеш и ще се прибереш след училище,мразя ги тея които ти се пишат за приятели ,а всъщност чакат удобен момент да те преебат..мразя ги,защото те ме карат да се чувствам зле когато те няма ! А аз няма да мога да го асимилирам ..ако нещо ти се случи,смисъл защото си имам само теб като упора и подкрепа ..давам всичко за теб!Айде кажи ми ся правилно ли е всичко което казвам ..или се бъркам нещо ? Аз просто съм влюбена в моето мече ...Липсваш ми Захарче !
![]()
If I played you like a toy?